Apr 19, 2013

Buffered Earning / CPUV Kedua dan Ketiga Daripada Nuffnang

Assalamualaikum..



Baiklah doodle di-recycle daripada entry lepas. Excited gila kot first time dapat Buffered Earning atau CPUV Nuffnang minggu lepas. And then kan kan kan.. Lepas kita jampi serapah sikit dekat Nuffnang kan kan kan.. Akhirnya kan kan kan.. PANG sekali gedik sangat. SRAIGHT TO THE POINT. Ini;


Woohoo.. Eh, Alhamdulillah. Pestime dapat Buffered Earning haritu dalam Entry Ini pon dah lompat-lompat sampai pecah bumbung rumah. Inikan pulak tiga sekaligus. Haritu dapat Maxis ja, rupa-rupanya ada lagi Project Breeze Pop Pop dengan Libresse. Ya! Libresse. Adakah Nuffnang pon ingat blog ni blog perempuan? Whatever.. Dapat ja iklan ni I was like

Oh Menarik Gila!


Tapi tengok ramai ja blogger yang dapat Buffered Earning bulan April ni kan. Ok tak boleh la nak syok sendiri. Tips? Rahsia? JAMPI SERAPAH yo! Ceh poyo. Syirik semua tu. MD tak buat apa sangat pon. Cuba tengok entry lepas pasal BE Pertama Dari Nuffnang. Perhaps itu puncanya? Apapun, Alhamdulillah. Haza fadhlu minallah.

Connect With Me in Social Media:

43 comments:

  1. err sebenarnya still tak paham dengan earning nuffnang nie -_-" apa maksud buffered earning tu?

    btw ieyra ghani dah buat blog baru. jemput tengok entry nie mr doc ^^
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/04/jom-order-casing-smartphone-comel.html

    ReplyDelete
  2. syoknyaaa...belanja pantin baru please.. =P

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah rezeki..

    ReplyDelete
  4. woahh!!!!bestnye! saya x pernah dapat pun..huuu

    ReplyDelete
  5. Dulu saya pernah cuba guna Nuffnang tapi dalam dekad setahun gitu macam tak membuahkan apa-apa hasil jadi saya pun give up je dan dah tak guna dah nuffnang. Untung orang2 yg pernah dapat BE nih. Saya tak pernah dapat pun

    ReplyDelete
  6. mak aih 3 sekaligus..tahniah MD..=D

    ReplyDelete
  7. semoga makin banyak dpt BE lepas nie..:)

    ReplyDelete
  8. erkk...libress? hahahahaa....ok gelak guling2...ngeee :P

    ReplyDelete
  9. harap ada ja iklan nuffnang ni dalam blog bolat . tak pernah buka cek pun . setiap kali buka 2 ringgit ja . haha tak reti sebenarnya !

    ReplyDelete
  10. ain dah lama tak cek nuffnang...

    ReplyDelete
  11. sy buat nuffnang tp tak naik apa apa pun.. hmhm sedihh

    ReplyDelete
  12. hehehe. bgus la cm tu. rezeki kan ;) alhamdulillah. nie kenapa blog semakin cantik dan comel nie ? jeless tahu tak? hehe. nk jugak

    ReplyDelete
  13. fuiyooo. ni mesti byk kan. hehe tahniah MD :)

    ReplyDelete
  14. errr..still x paham lg dgn mende2 ni sume..bagaimanakah??BTW tahniah..adk tk tahu psl ni doktor...

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah rezki Allah..tahniah..itu suma berkat usaha sndiri ye dak? :)

    ReplyDelete
  16. nang-nang memg susah nak bagi tp kena rajin.. klik nang-nang die :P

    ReplyDelete
  17. wah wah, tahniah, aku dapat BE tapi earning aku susah nak naik, menci ler

    ReplyDelete
  18. bestnyaa.. teman dpt 1 jea.. =(

    ReplyDelete
  19. tahniah la dapat menambah duit tabung anda

    ReplyDelete
  20. Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

    AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Terima Kasih.. =)

    ReplyDelete
  21. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  22. Salam ziarah...

    anda telah ditagged disini

    http://bloggeralif.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-ramadhan-1434h.html

    ReplyDelete
  23. wah!tahniah..bestnya dpt..:-) slmt brpuasa:-)

    ReplyDelete
  24. o... tu buffered earning ghopenye... dh lm letak nuff dlm blog, hr ni baru kakak tahu... huhuhu.... mekasihla bagitahu...

    ReplyDelete
  25. bagus tu..murah rezeki kamu

    ReplyDelete
  26. Sy follow..singgah n lawat awak..
    Tinggalkan link awk di blog sy..TQ..^^

    Comel blog doc ni..^^

    from:www.diaristira.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Salah 1 petuanya, dah buat entri, p lelaju hapdate plak survey kat encik Nuffy. Than sesekali, watlah entri tentang Nuffy mcm entri yg ni. Tp lps wat entri, jgn lupa update servey tau

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah..usaha berbaloi:) syukurilah rezeki pemberian dariNya~smga dmurahkan Rezeki ye MD:)

    ReplyDelete
  29. simple ja blog ni..sempoi

    ReplyDelete
  30. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. Salam. Saya siggah sini :)
    Btw nak mintak tolong klik link di bawah ni dan press button LIKE :)

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong ^o^

    ReplyDelete
  32. seronoknya 3 sekali melekat...cepat2 kumpul duit kay..

    ReplyDelete
  33. HAHA..seronoknya dia dpt BE..

    ReplyDelete
  34. Lamanyaa, MD xupdate blog. busy rasanya kann. sama lah saya pun akan membusy kan diri dah lepas nih. hihi

    ReplyDelete
  35. wahh congrats :) rajin promo la ni sbb tu dpt kot. saya tak pernah dpt dpt pon hahahah

    ReplyDelete
  36. HI~ 안녕하세요!this is twinscraftlife! Pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. OmG so cute la blog awak !
    first time singgah sini then terus rasa nak follow ..

    ReplyDelete
  38. Salam mr. Doktor,

    Dah reply komen dalam blog hari tu tanya pasal beg. Ni bro sifusempoi.

    nanti boleh la ajar saya guna iklan2 bagai ni. Mcm best jer :D

    ReplyDelete
  39. Tahniah, pasni msti lg kencang....^_^

    ReplyDelete
  40. Hi, Nice site I enjoyed reading it. Thanks for sharing. Would it be possible if I contact you through your email? Please email me back. Thanks!

    Aaron Grey
    aarongrey112 at gmail.com

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome