Buffered Earning / CPUV Pertama Daripada Nuffnang

14 April 2013

Assalamualaikum

**Di saat entry ini dipublish, pemilik blog sedang sibuk membaiki bumbung kediamannya yang rosak teruk akibat daripada perbuatan beliau terlompat-lompat serta terloncat-loncat kegirangan setelah mendapat tahu pihak Nuffnang menghadiahi beliau seketul Buffered Earning. P.O.Y.O**


Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan se-infiniti ucapan terima kasih kepada mak, abah, serta semua supporter blog ni secara lansung mahupun tidak langsung. Tanpa anda, siapalah saya.

PANG! Dah kau kenapa?

Oh maaf, sudah kembali ke alam nyata. Emo sikit tadi. Muahahaha. Akhirnya, terbukak jugak hati pihak Nuffnang nak bagi dekat aku buffered earning ni. Kali pertama dalam sejarah hidup. Sedih kan? Yeah

 I have no idea why people sencored that. I just follow the flow. Haha.


So i've got one from Maxis. One of the widest telecomunication service in Malaysia. Do take a look tau. Cewah dah jadi promoter aku. Mohon pihak Nuffnang bagi lagi BE ni.



So, tips untuk dapatkan BE ni ialah..

Boooo, baru first time dah berlagak nak bagi tips segala. Nuffnang tersalah bagi la!

Whatever. The fact is, i got the BE about one week after :
  1. I update the survey from Nuffnang.
  2. I send my first ticket to Nuffnang, asking why i didn't get on before.
So, gudluck everybody yang masih tak dapat lagi. Never give up. Ekceli it's not about the earning. It's about the happiness for the achievement. Seriously? Nah, money is important!

11 comments:

  1. wah!!! tahniah...btw...suka blog ni..omey sangat

    ReplyDelete
  2. Wahhhh..... rezeki tu.... bleh blanja kita.. ;p

    ReplyDelete
  3. Bestlah ada CPUV baru...tahniah

    ReplyDelete
  4. x penah dpt.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. Agak poyo jugak la..hahahahaha..eh kite lagi kecian la tak pernah dapat pon tau...huwaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  6. wah tahniah2!!!!! :)

    ReplyDelete
  7. wah tahniah2!!!!! :)

    ReplyDelete
  8. wah tahniah2!!!!! :)

    ReplyDelete
  9. sy dah 3 tahun lebih blogging tapi tak pernah cash out duit.. :/
    btw, good luck semoga terus sukses berblogging..:)

    ReplyDelete
  10. haaa.. jeles.. tahun ne seketul pun belum dapat.. mencik..mencikk

    ReplyDelete
  11. Tahniah3... slmt bernuffnang :)

    ReplyDelete