Minions

14 April 2013

Buffered Earning / CPUV Pertama Daripada Nuffnang

Assalamualaikum

**Di saat entry ini dipublish, pemilik blog sedang sibuk membaiki bumbung kediamannya yang rosak teruk akibat daripada perbuatan beliau terlompat-lompat serta terloncat-loncat kegirangan setelah mendapat tahu pihak Nuffnang menghadiahi beliau seketul Buffered Earning. P.O.Y.O**


Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan se-infiniti ucapan terima kasih kepada mak, abah, serta semua supporter blog ni secara lansung mahupun tidak langsung. Tanpa anda, siapalah saya.

PANG! Dah kau kenapa?

Oh maaf, sudah kembali ke alam nyata. Emo sikit tadi. Muahahaha. Akhirnya, terbukak jugak hati pihak Nuffnang nak bagi dekat aku buffered earning ni. Kali pertama dalam sejarah hidup. Sedih kan? Yeah

 I have no idea why people sencored that. I just follow the flow. Haha.


So i've got one from Maxis. One of the widest telecomunication service in Malaysia. Do take a look tau. Cewah dah jadi promoter aku. Mohon pihak Nuffnang bagi lagi BE ni.



So, tips untuk dapatkan BE ni ialah..

Boooo, baru first time dah berlagak nak bagi tips segala. Nuffnang tersalah bagi la!

Whatever. The fact is, i got the BE about one week after :
  1. I update the survey from Nuffnang.
  2. I send my first ticket to Nuffnang, asking why i didn't get on before.
So, gudluck everybody yang masih tak dapat lagi. Never give up. Ekceli it's not about the earning. It's about the happiness for the achievement. Seriously? Nah, money is important!

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

11 comments:

Diyana Hani said...

wah!!! tahniah...btw...suka blog ni..omey sangat

Nadiah Ashikin said...

Wahhhh..... rezeki tu.... bleh blanja kita.. ;p

Cik Kamoo said...

Bestlah ada CPUV baru...tahniah

cci said...

x penah dpt.. huhuhu

lelamaisara said...

Agak poyo jugak la..hahahahaha..eh kite lagi kecian la tak pernah dapat pon tau...huwaaaaaaaa.....

deno said...

wah tahniah2!!!!! :)

deno said...

wah tahniah2!!!!! :)

deno said...

wah tahniah2!!!!! :)

Sya_Merpati Putih 88 said...

sy dah 3 tahun lebih blogging tapi tak pernah cash out duit.. :/
btw, good luck semoga terus sukses berblogging..:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

haaa.. jeles.. tahun ne seketul pun belum dapat.. mencik..mencikk

ieta said...

Tahniah3... slmt bernuffnang :)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome