Minions

13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamualaikum


Bukak dashboard ja tadi ada kot sepuluh entries dengan gambar Ben Ashaari ni.. Klik tengok.. Oh.. Segmen rupanya.. Simple aje.. lima minit pun boleh siap.. So.. Joined! Klik banner dan dengan magicnya blog Ben Ashaari akan terpampang di new tab..

Sebab ringkas kenapa orang patut baca blog ni

I think keistimewaan blog ni terletak kepada kaler dia yang catching, entry hasil tangan sendiri serta menyeluruh tanpa mengetepikan isu agama.. Maybe doodle juga menjadi tarikan utama ke blog ni sebab lelaki yang berdoodle maybe one in a thousand (kot)

Entry menarik sebagai bukti blog ni menarik

Based on the responds, rasanya entry terbaik ialah "PAKAI TUDUNG MERUPAKAN SATU KESALAHAN".. Dilengkapi dengan doodle yang menarik tentang kesalahan perempuan bertudung.. Dengan mak datin pun ada...

Done!  Sapa nak join klik banner kat atas tu.. Tutup pukul 10 malam!



P/s : Entry "K-POP ITU BODOH???" pun dapat banyak sambutan gak... Tambah-tambah anak muda..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

25 comments:

merahitujambu said...

semua kt sini menarik...

fatin amalina husna said...

betul2..bka dashboard td banyak gila muka uncle ben..hak3..
insyaALLAH..lpas maghrib stg nak join jgak..^^

doodle MD pon apa krangya..based on perhatian husna setiap org ada design trsendiri.. meaning bla dah tgk doodle blogger tuu taw itu trademark dya..hehe..

shark said...

ni kira mcm puji blog sendiri ler yerk..
hehe..
best jugak nie:)

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Awie Omar said...

Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
Jemput la baca entriku ini
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hijau.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

karmilaillang said...

singgah cni tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah dan perkenalan dr fendy
follow sini sekali...

jemput terjah.heheh..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

syafeika edora said...

wahhh.. join segmen ekk :)

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Salam perkenalan.
Jemput singgah ke belog cik Lily.

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Huzaina Hashim said...

salam perkenalan....jom singgah ke blog sy plak..hehehe

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

comelnya blog!!!!

alif ismail said...

Dr. muda, dah join ke segmen alif???? hahahaha.... thanks sudi letak alif dlm bloglist!!

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

xsmpat nk join segmen abg ben

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 1022. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

sophie said...

hai....dari blog BEN.saya followww

ilovekampungku said...

hai....dari blog BEN.saya followww

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome