BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

13 February 2012

Assalamualaikum


Bukak dashboard ja tadi ada kot sepuluh entries dengan gambar Ben Ashaari ni.. Klik tengok.. Oh.. Segmen rupanya.. Simple aje.. lima minit pun boleh siap.. So.. Joined! Klik banner dan dengan magicnya blog Ben Ashaari akan terpampang di new tab..

Sebab ringkas kenapa orang patut baca blog ni

I think keistimewaan blog ni terletak kepada kaler dia yang catching, entry hasil tangan sendiri serta menyeluruh tanpa mengetepikan isu agama.. Maybe doodle juga menjadi tarikan utama ke blog ni sebab lelaki yang berdoodle maybe one in a thousand (kot)

Entry menarik sebagai bukti blog ni menarik

Based on the responds, rasanya entry terbaik ialah "PAKAI TUDUNG MERUPAKAN SATU KESALAHAN".. Dilengkapi dengan doodle yang menarik tentang kesalahan perempuan bertudung.. Dengan mak datin pun ada...

Done!  Sapa nak join klik banner kat atas tu.. Tutup pukul 10 malam!



P/s : Entry "K-POP ITU BODOH???" pun dapat banyak sambutan gak... Tambah-tambah anak muda..

25 comments:

  1. betul2..bka dashboard td banyak gila muka uncle ben..hak3..
    insyaALLAH..lpas maghrib stg nak join jgak..^^

    doodle MD pon apa krangya..based on perhatian husna setiap org ada design trsendiri.. meaning bla dah tgk doodle blogger tuu taw itu trademark dya..hehe..

    ReplyDelete
  2. ni kira mcm puji blog sendiri ler yerk..
    hehe..
    best jugak nie:)

    ReplyDelete
  3. follow segment BA . .
    salam singgah ^^

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
    Jemput la baca entriku ini
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hijau.html

    ReplyDelete
  5. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. hi! singgah dr blog abg ben :)
    dr segmen yg sama jugaa.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  8. singgah cni tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dan perkenalan dr fendy
    follow sini sekali...

    jemput terjah.heheh..

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

    Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

    Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


    http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan.
    Jemput singgah ke belog cik Lily.

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

    -datang singgah dari segmen abg ben
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan....jom singgah ke blog sy plak..hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

    comelnya blog!!!!

    ReplyDelete
  17. Dr. muda, dah join ke segmen alif???? hahahaha.... thanks sudi letak alif dlm bloglist!!

    ReplyDelete
  18. dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 1022. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  20. hai....dari blog BEN.saya followww

    ReplyDelete
  21. hai....dari blog BEN.saya followww

    ReplyDelete