Minions

13 February 2012

Korang Jujur Dengan MD Boleh?

Assalamualaikum...

Hanyalah entry pendek nak survey korang paling suka doodle style mana.. Tolong pilih satu sahaja dan pilih dengan jujur ya...


1. type : normal doodle
software : paint



2. type : doodle with chibi eyes
software : paint


3. type : normal doodle
software : microsoft excel 2010



4. type : doodle wit chibi eyes
software : microsoft excel 2010



P/s : Pilih satu saja tau antara 1,2,3,4... Esok.. i mean harini (dah 12am) akan ada entry lagi pasal jujur.. it's about a doodler yang tak berapa jujur.. Nantikan!

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

41 comments:

Azzah said...

Azzah prefer yg pertama...dan yg ke3 tu..

Gadis mutiara_Solehah said...

Semua de best.. Tapi plng suka no 2 ^_^

Siti Naemah Md Azlan said...

Bagi pendapat saya, yg pertama paling cantik.. :)

Profesor Princess Nabilah said...

no 1 lg best sbb mcm komik sikit hahaha....

p/s:nak tnya mcm mne gune microsoft excel jg sweet mcm tuh?? ajar3x..hehehe

Siti Naemah Md Azlan said...

Bagi pendapat saya, yg pertama tu paling cantik.. :)

Tengku Puteri said...

suka yang pertama...doodler yg x berapa jujur??

aku HaniAsyira said...

suker yg pertama sebab cm simple jer.. yg ketige cumil gak..

Amierah Nabillah said...

no 1 paling cuteee :DD

CCICute Design said...

no 1. sbb dodol tu da jd trademark MD.. sume org da tau tu dodol MD.. ^_^

keri ikhwan said...

no 1...
no 3 tu cer try wat ngan outline... lg cun rasanya

dRopPuc!noo™ said...

Suka yang no 1.
Nampak jujur. :)
Tidak terlalu nampak dibuat2 kot..

Misya_mimie said...

suka no1 .. nampak kemas ^^

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

suke no 1 sbb simple dan comel :)

+Mel Amalina+ said...

salam MD..sy suka yg first ^___^

fatin amalina husna said...

no 4..nmpak lbih perfect..hehe..
cantik!!

wani ★ wina said...

semua comel-2
tapi wani suka yg no 1 dan 2 sebab wani prefer yg ada lineart ^___^

FaFa Remina said...

sebenarnya sya xtaw ttg doodle2 nie, awk buat katun ni guna grafik design ke? comel tol r.. hehehe.. wlu apapun ,sya pilih nombor 2.. comel mta dia :)

Rapunzel Cikilolo said...

no 4, doodle chibi eyes. comel gler...

nur_za said...

nur pasti dengn pilihan nur..no 1..hehe

Eimma said...

akak pilih yang no 2. dgn mata yang jernih tue buat doodle lagi nampak hidup :)

and pasal doodles no 3 n 4, akak aser x menunjol sangat sebab x der unsur kontra tang warna baju n warna bentuk hati tu..jdk doodle tu x nampak meletup walaupun untuk warna pensel yg excell lagi meletup. ehhehe..

p/s : akak aser md lebih mantop guna paint kot berbanding excell.. jadik, teruskan usaha ..ehhehe..

-sekadar pandangan daripada bakal guru seni yg x bape nk berseni :)

cikLah said...

suka yang berlina.. no 1 n 2.. sbb kne pilih 1, i choose 1 sebab org dh kenal MD dgn mata bgtu .. huhu...

atnur @ Iza said...

nombor 2! :D

Fisha Adura said...

MD. Fisha suker yg no. 1 tuh. heheh. simple, kemas..cantik, menarik, tertarik. the bom. heheheh

megu-megu said...

no1,sbb itu mmg style MD yg meg kenal

D' Black Writer said...

yang kedua tu comel... :D sy pilih nombor 2! comel sngt :D

Cik Pensil said...

Cik Pensil suke yang no 3 ^_^

=.= Cik Nami =.= said...

nami suka no 2 . comell

Lee-kun said...

Tngk banyak kali pun Lee-kun suker no.2.. ^^

bari'ah said...

No 1, nmpk comel, ringkas dan kemas :)

Mardhiyyah Ridzuan said...

Num 1 ooks more natural n alive. Lain2, mate2 besar xsesuai, macam fake sgt.

.........cP~ said...

Badan dan reka bentuk doodle ni sesuai dengan mata biasa. Saya undi nombor satu!

QasehSuci said...

@Cik Pensil Qaseh suka yang pertama...simple sgt...dan nampak original...

girl with NO title said...

yg pertama auwww

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

ke 2 comellll sgt....

Mie Hishamuddin said...

no 1 and 3..yang 2 and 4 macam over je biik mata dia =D

~Siti Maryam Mar~ said...

YANG PERTAMA TUH LAGIK COMEL. ;)

Rafflesia™ said...

syieda pun suke yg pertama..

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome