Minions

10 January 2012

Seminggu Menghilang Seribu Transformasi

Assalamualaikum...

**Sila abaikan tajuk yang takblehblah itu**

Haha.. Korang rasa macam duduk dalam blog lain x? At last, my blog transform! Daripada biru dicat kaler hijau. Muahahaha (Opps, tiada unsur politik di situ.. Btw, I hate politic)

Korang mesti dah bosan kan dengan template lama MD. Ya la, dah lama sangat dah. Ekceli template tu dah banyak berjasa dengan MD. Since follower kureng 100 sampai la dah cecah 600 lebih!!! (Baru 600.. Apasal banyak sangat tanda seru tu?)

Dah lama dah rancang sebenarnya. Since entry yang INI. Dah janji nak buat transformation since blog baru cecah follower 500 lagi. Tapi alhamdulillah, Siap jugak akhirnya.

Er, sekarang MD dah buat beberapa page untuk blog ni. Salah satunya artwork. Ekceli MD teringin sangat nak art trade macam Doodlers yang lain. Tapi malu nak tanya coz my doodle hampeh. Ada sapa2 sudi x?

MD rasa nak buat tutorial lebih kerap la. Ya la, nak tingkatkan search ke blog ni. Please jangan anoyying dengan post MD pasal tutorial ya. Nak buat tutor blog sampaila tutor doodle.

One more thing.. I've got banner now! Sudi-sudi la ambik ok. Kepada yang nak exchange banner, pm me k. Sori coz banner MD tak santek. Baru merangkak buat gambar format gif.

Tak mampu nak tulis panjang2 lagi. Dah seminggu tidur pukul 3-4 pagi. Semua gara-gara bikin ini template. Tak WOW seperti yang diharapkan but it's fine. Lama sangat kan masa buat. Tapi tetap puas hati coz almost 99% blog ni dilukis by myself. Thanks to application paint. Yang lagi 1% tu MD ambik clip art dekat internet. Boleh tengok dekat bahagian tutorial.

Dah la. Mau tidur ni. Sori entry without gambar. Ngantuk sangat ni. Just nak selit gambar header lama sebagai  kenangan..
P/s : Hoping so much CC akan bagi satu Mini phone strap kat MD. Dapat doodle pun ok gak. Okbai.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

10 comments:

Azzah said...

segar je mata datang sini..hijau..dan paling cantik menubar,meriah..:)

fatin amalina husna said...

alahaii..gram aih tgk menu tab kat ats tuu..hak3..

btw..template nie mmg x cnter ke?? ke husna yg nmpak lain..

merahitujambu said...

siapa buat templet tu??cantik laaa...suka sgt..kita pon baru lepas tukar header..header awok comel..geram2..

mashitah ismail said...

cantik giler... mmg terer ar MD design...

CCICute Design said...

wah!!cantik sesangat...mau ari2 cci dtg cni... ^_^ ceria n sweet jerk.. ^_^ mcm nk mkn jerk...

keri ikhwan said...

smart ar template baru nii... cute gile icon kt tab tuu

CekbOlat-bOlat said...

header tuu? =="
hewhewhew.. semua okay dah.. cun.. tpi aku suke yg lame.. cun woi.. hakhak =="

Cik Pensil said...

Cantiklah blog MD , Wana hijau lagi~ :D

CIK IMAKASIHDANI said...

cantik nye blog dia ;)

Gadis mutiara_Solehah said...

comey templete ni^^

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome