Minions

21 December 2011

Appreciation For My 500th Follower

Assalamualaikum

Firstly thanks to Siti Syafiqah for being 500th follower. Nak kata ni award pun takda apa yang boleh MD bagi. And also MD nak mintak maaf sebab dah seminggu lebih dah pun capai 500. Skarang baru nak update pasal ni. Baru 500 =_____=



Anyway, memandangkan it is for Siti Syafiqah, so MD buat yang girlie2 sikit ya. Hope you like it

.

And tak dilupakan, sketul dudel yang dilukis khas buat Siti Syafiqah. Sori k coz MD tak pandai sangat berdoodle ni. Terima seadanya k. (Untuk Siti Syafiqah ja tau)


Buruk kan! Kalau tak suka sorry sesangat. Tangan ni cam keras semacam nak lukis. Papapun, jom terjah blog KISAH HATI<---- (klik) milik Siti Syafiqah. 

Done. Sempena follower ke 500, MD nak transform sikit la blog ni. Wait and see ya. Daaa...

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

6 comments:

Miss Xyz said...

tahniah~ ;D

CekbOlat-bOlat said...

buat skandal sndri tak pulak ! huh -_-" xnk kwn..

LydSunshine said...

sweet dudel.

Cik Bhulat said...

wah, dah meningkat..tahniah..comel doodle nye..

CCICute Design said...

wah!! 500 da.. ^_^

siti syafiqah said...

terharu ^_^ terima kasih .comei sangt,suker2

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome