Minions

27 March 2013

Happy Mother's Day! (TODAY IS MOTHER'S DAY!)

Assalamualaikum













Some people might think that im crazy..
Its still March kan, Mother's Day May kot..
Parlimen pon x bubar lagi apa yang bulan Mei nya..
Well, kan bila hari ibu ja ada orang argue..
Tak islamik laa.. Ikut Yahudi la blablabla..
They said hari-hari merupakan Hari Ibu..
Well then, x pelik la kalau I nak wish harini kan..

Why all of sudden i make a comeback after 4 months..
And tetiba ja cakap pasal mak..
Wait for my next entry..




P/s : Seriously, miss this blog damn much..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

15 comments:

Iha Zaliza said...

Tu la rindu jugak nak tunggu entri baru (selama ni jadi silent reader je hehe)..
p/s: nak wish kat mak happy mother's day jugak la.. :P

cci said...

gonyoh2 mata banyak2 kali.. adakah MD kembali online.. ehehe.. welkam back bro.. :P

merahitujambu said...

mana awak pegi selama ini...

Ima Azwan said...

finallly, buat come back jugak ye...ehhehe

aienzunnur said...

Everyday kan..:-)

izzah said...

if u couldn't express now to your mom, when will you ?

cer send msg , " mak, i love u " mgkin mak akn reply " dah kenapa dgn kau ni nak ? mengigau ke ?" but, insyaAllah, deep inside she will reply, "i love u too, son" .

Cik Pensil said...

hari2 adalah hari ibu :)

Haryz Khairuddin said...

welkam bek.. ;D

hainom OKje said...

tak pe...tak pe.....OKje nak sambut bulan apa sekalipin.... Selamat Hari Ibu jugak...hehe

Kakizan Omar said...

:D.. speechless...

Diari Si Froggie said...

Wasalam Mr.Doctor :) hari2 mother's day kan? hehe.. Hargailah jasa ibu kita.. ibu kita banyak berkorban untuk kita.. Sayang mak <3 ^^ comel je doodle dia. hehe

Ieyra Ghani said...

comelnyee doodle dia ;----;

btw comment replied http://bunnybablooo.blogspot.com/2013/03/busy-me.html

http://bunnybablooo.blogspot.com/2013/03/officially-9teen.html

AmyZana said...

hehe welcome back ! ^^ oh ya, saya download tau image2 nih sebab comel ^^

Nasuha said...

Cantiknya blog doctor muda ni.....

iAmCekbolat said...

whoaaa . so sweet MD ni . hewhew .

tapaaa hari ibu hari hari kan :)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome