Minions

16 November 2012

Pemilik Blog Ini Sudah Meninggal

Assalamualaikum Warahnatullahi Wabarakatuh...

Al-Fatihah

Segala ampun dan maaf dipohon daripada semua warga pengunjung mrdoctorspeaking.blogspot.com.. Saya mewakili pemilik blog ingin memaklumkan bahawa beliau yang lebih dikenali sebagai mr doctor telahpun meninggalkan kita semua..

Mengada! X suspen pon kan.. Dah pernah jumpa banyak entry macam ni.. Rasanya tengok tajuk pun 99 peratus memang x percaya tapi spare jugak la 1 peratus kan mana tau betol.. Kan? Kan?

UHUKK UHHUKK UHUKK..
Batuk kering keluar kahak hijau khaktuiiiii..
Pergh bersawang berhabuk fuh fuh fuh tiup..
Ni bukan setakat berbulan-bulan dah..
Ni dah setahun dah ni..
Dari 1433 sampai 1434 la menghilangnyaaa..oh
Uh.. btw..

Gambar ehsan google


So.. Emm.. Err.. Nak bagi alasan apa kali ni lama x update?
Dah la tinggalkan dengan entry terakhir pasal ( # O (oo) O # )
Err, haaa!!! Internet problem..
Ataupun.. Buzy laa..Kononnyeeee..
Puii pandai sangat nak menipu..
Mungkin xda idea, xda mood atau malas..
Ya itu lebih tepat..

Sempena maal hijrah ni..
Set azam baru..
Ofkos nak tahun ni lebih baik dari tahun lepas..
Eh? Kalau setiap taun lebih nak lebih baik dari tahun sebelumnya..
Maknanya tahun ni kena lebih teruk dari tahun depan la ya?
MINDBLOW!!!

Dan x ketinggalan azam nak update blog selalu..
Bagi lebih kualiti.. Bagi lebih maskulin.. Cewahh..
Kalerful pon boleh..
Kali ni x boleh bagi alasan lagi x update blog..
Dah ada pembantu. PA wohh.. Peewiit..


Nampak tak logo proton di situ.. Dapatkan satu dengan PREVE!  


Membantu la sangat..
Memangla laju x hengat dunia..
Sekali hari ke 2 guna dah habis kuota..
Demm demm demm..
Last2 pakai celcom 1 Malaysia jugak..
Murah dan boleh tahan laju..
And and and..
Asistant kedua ialah..

Ni pun ehsan google

Alhamdulillah.. Terbeli jugak akhirnya..
Sila jangan cakap aku ketinggalam zaman..
Since sekarang dah ada ipad 4 dan mini..
Teringin tu teringin tapi ni ja mampu..
Cukupla nak stalk ngan blogwalking..
Ekekeke..

Ending, blog owner belum arwah cuma meninggal-kan blognya untuk sekian lama..kbye..




P/s : Lama x lukis doodle.. Eh doodle tu apa? Apa tu apa tu? PANGG!! Maaf mental sekejap lama x honline..syukur masih ramai yg berkunjung ke sini..dah cecah 2000 follower noh.. Sobs terharu..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

48 comments:

faa.rosli said...

buat suspen je..

munirah :) said...

kay cuak sekejap tgk tajuk tu -,-'
apa2 pon salam maal hijrah.
semoga kita bersemangat utk berhijrah utk mnjadi muslim yg lebih bertakwa. Amiin :)

afifudinsohaini said...

amboi,intro tak tahan..
anyway jom follow
http://jeritpekik.blogspot.com/

Cik Pensil said...

yes ! md dah aktif balik dah . nak tgk doodle2 md :D

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

sile lempang diri sendiri sekali lagi sekiranya anda masih tahap pelupe ape itu DOODLE... hehehehe

:p

Lula An-Nada said...

suspen jer...

CekbOlat-bOlat said...

tak baiklahh MD . ada pulak kata dh meninggal . agak suspender la jugak . muahahaha .

tertanya tanya bolat . mana pi scandal abadi cekbolat kan . nak buang dri bloglist sayang . apapun jgn la tggal2 kan bolat lagi . tak sanggup den .

sungguh .

cik kumbang said...

buat suspen je la mr.doctor nie hohoho :p

Cikgu Ma said...

tak berangan sangat nak beli ipad....hoho

Arina Shamsul said...

perghhhh..suspen i tau..

huhuhu. rasa nak nanges dah tadi pas tu kumat kamit baca AL-fatihah..

caits..dr nak kena babap ni..hahaha.

cik kaki ketawe said...

lama menghilang...baru nampak entry anda..selamat kembali berblogging..

Siti Saleha said...

Tengok tajuk macam nak terkejut tapi teruk ayat macam tergantung terus tak jadi terkejut hehehe... tertarik kat Tab baru tu comei plak.

Ima Azwan said...

amboih mD... terkezok cik ima..naseb bek x sakit jantung..wuwuw

Mohd Lokman Bin Ramli said...

x elok buat tajuk macam tu

Mira Adzlia said...

huhu...tkejut gak mula2 bce tjuk tu

Miz Elle said...

Terperanjat sungguh terbaca tajuk entry doktor muda kat live feed tadi... Terhenti jap tgh suap nasi lemak depan PC... Well - once in a blue moon (and more than once) memang ada timing yang laaaammmmbbaaaatt sangat nak update blog! Faham.. :-)

hainom OKje said...

Hish suka cakap yg bukan-bukan tau..... babab baru tau!!!

Apa pun terima kasih folo dan OKje visit balas sini!

Meya Lolipop ♥ said...

haih saspen je.. x baik lah cakap gitu.. keep blogging k :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cepuk kang baru tau, lama sgt da tak hapdate tak kenal da siapalah mrs doktor tu??:P buwekk.. dok nanti link kat bloglist awak tu tukar yang baru tau kawaiidyshastudio@blogspot.com.. tu link lama siap kena cilok lagi..cettt

CikNana said...

tekejut beta..hehe

zafirah nazri said...

salam maal hijrah . moga tahun ini lebih baik dari tahun - tahun yang lalu :)

Haris Khairuddin said...

ingatkan owner blog mana la yang meninggal?? xpon aku ingatkan zomba kau yang tolong updetkan.. hoho. ;p

miranadia said...


terkejut aku!

soal mati jangan buat main2.

apa2 pon, salam maal hijrah

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. terbaca jugak aku entri ni :)

cci said...

whoi.. mujur x sakit jantung tau.. APNG Skali nak...

kiru magu said...

mmg la nak suspen lebik tajuk tu..kahkah

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

Ces bikin org suspen aje.hehe.btw rjin2 la hupdate.bleh jln2 sini lagi :-)

✿ Amyra Azmee ✿ said...

lama menghilang..
rindu nak tgok awk update...huhu
selamat kembali

merahitujambu said...

rindunyaa nk tgok doodle mr d

Syuhada Nasya said...

aku ditipu lagi .. aku ditipu lagiii hahahaha

AmyZana said...

pergh. untunglah ada galaxy tab sendiri. Eden blogwalk pun guna tab jugee tp atas ehsan ibu jelah sebab galaxy tab tuh dia yg punya ;_; *tak mampu nak beli guna duit sendiri*

Kak Izan said...

Kan dah percaya...adoyai..tak baik tau... Semoga panjang umur .. murah rejeki... :D

zila manaf said...

innalillah...haa main2 lg kahkah

Ammelia Yusoff said...

ingatkan betul2 meninggal tadi =="

Ain Dzaya said...

memang merapu..sepraih sungguh laa...haha

Ain Dzaya said...

memang merapu..sepraih sungguh laa...haha

hazanis said...

salam maal hijrah. :)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Eyra Meow said...

suspen je :D

misz aisya said...

salam. aku first time tau singgah sini. agak lme lah header ko loading. pakai berokband kan. so, aku bce entry dlu. pastu, aku macam konfius. dia ni laki ke pompuan??

hahhaa. ok, header dah nampak sepenuhnya. ni belog lelaki ghupenye. sori bro! blog ni jambu sangat. terkonfius sebentar. :p

Inspektor Azim said...

salam maal hijra jgk

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :) follow taw :D

Tak Mungkin Benar

hashima mohd salim said...

MD ni..saspenda betul la..buat org terkejut tau tak..btw lama tak dengar khabar.. :)

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.50/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

~ cik matahari ~ said...

saspen jugakk ~ haha

yana yani said...

suppen betol..

aini shahroni said...

nice try mr.doctor..
hahaha..
bila nk update entry baru..
terpaksa bca entry lama..sadis tak!!

from ::Arkitek Hati::

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome