Minions

20 March 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum

 Banner
Nak join klik banner k..

Perghh.. Tengok tajuk pun dah berbunga kan hati ni.. Sekarang ni masih tercari-cari apa yang nak diupdate dalam blog.. Tetiba tadi terjumpa plak segmen ni.. RM5000 kot... Sapa takmau wei?

Korang nak join baik klik banner cepat.. Terhad tau.. First come first serve.. Tu pasal la cecepat update blog ni.. Terbuka kepada semua bloggers tak kira LELAKI atau WANITA..

Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya. 

Best kan? Tunggu apa lagi.. Join la cepat.. Klik banner kat atas tu? Malas? Klik SINI 

Sekian.. Terima kasih..



P/s : Setelah 2 minggu x update blog, tetiba datang dengan benda ni.. Haha.. Sori.. Blog kian kusam.. Nanti MD update ya.. InshaAllah.. Ada contest waiting in the future untuk uolls...

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

10 comments:

megu-megu said...

welcome back!oooo,contest apekah itu? :O

Cik tikah said...

macam best je!

Izz Faizah said...

wahhhh..macam bez je..:)

Lisa Amstrong said...

huahuahua. Lisa join jugak. Untunglah nama encik doctor dah ada dalam list. huhu

merahitujambu said...

rindu nk tengok doodle md

Gadis Kampung said...

salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

Cik Pensil said...

haha. untunglah..
contest apa? jangan lama2~ :D

AlyNn NyzAa said...

oo contest ni..pernah nmpk aritu..juz bookmark je x sempat nk wat entri agy..huhu

btw, da follow cni :D

Anonymous said...

I'll be eagerly waiting for the contest to be announced ! :) Hv a nice day and may Allah bless you ;-)

Rakan Blog said...

all the best ^___^

share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome