Minions

01 March 2012

Terima Kasih Daun Keladi

Assalamualaikum warahmatullah..

Baru bagi salam lepas subuh terus datang jenguk blog.. Tetiba rasa bersalah pulak..
**Pergi berdoa dahulu dan lipat sejadah**

Ok.. Sekadar entry kosong pagi ni nak ucap Terra-an ucapan TERIMA KASIH kepada semua peserta yang support segmen pertama dari MD ni.. Alhamdulillah.. Sepanjang kurang seminggu segmen berlangsung telah mendapat sambutan daripada 216 peserta.. **Clap clap clap**

Fuhh.. Lepas ni boleh la tidur lena sikit.. Sepanjang segmen ni terpaksa bekerja dari pukul 3 pagi sampai 6 lebih untuk blogwalking + Cari button follow + Follow + Cari blog ID + Komen + Masukkan link ke entry setiap 216 peserta.. Penat wohh.. Padan muka! Sapa suruh tak buat siang-siang?

Hmm.. Ekceli.. Upacara acara blogwalking cuma boleh buat malam sahaja.. Waktu tu ja la internet laju sikit.. Waktu matahari ada internet pun hibernate.. Kalau bergerak pun ibarat siput terlekat chewing gum.. Yup! Siput vevy.. haha.. Klik la skali churpchurp tu.. Pleaseee..

Kat sini gak MD nak minta maaf atas kesulitan yang dialami sepanjang segmen ni berlangsung.. Diakui bahawa terdapat banyak kelemahan dalam mengendalikan segmen ni.. Ana asifu jiddan! =(

Terima kasih atas feedback korang jugak.. Yang positif mahupun negatif.. InshaAllah, MD akan jadikan pengajaran untuk penambahbaikan di masa akan datang..

Erk.. Terpanjang pulak.. Sebelum berundur.. Nak komen sikit.. sikiiit ja.. Banyak blog yang MD lawati masih menggunakan WORD VERIFICATION! Benda alah ni...

Bagi MD, word verification sangatlah tak perlu sebab sistem blog skarang dah ada spam detector.. Buat pa nak prove that i'm not a robot plak (tengok dalamkotak merah gambar di atas).. Ada jugak yang tak perasan benda ni ada kat blog.. Anyway, ni BONUS untuk korang..


Cepat-cepat remove tau.. Other than that takda dah kot.. Cuma nak mintak sangat jasa baik korang TOLONGLAH follow blog peserta lain dalam group korang.. Please be honest.. 



P/s : Ramai jugak yang komen banyak kali dalam segmen.. MD paham.. Ni mesti kes internet lembab kan sampai publish banyak kali.. huhu.. MD pun slalu ter-buat begitu.. 
Psstt.. Rajin-rajin la klik churpchurp tu =)

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

14 comments:

FD said...

tq MD..dah follow sume..yg mane xdpt nk msuk follow akn dbl chk lg nt..tq 2 all

merahitujambu said...

kan..saya rasa pon tak perlu cmtu..nk blogwalking susah..dh la word dia skang panjang..haish.tekanan

Ckin Kembaq said...

betul tu..tak suka bila ada word ni..huhu lambat dan makin payah.. +_+

✿Gucciey Lavender✿ said...

huhu 216 ? byk tuh pesertanya .. BTW ,Berjaya kan .. :)

GBM said...

Thanks MR.Dc. Sangat berkesan segmen Mr.Dc. :)

aReLaN said...

tau takpe.memang kadang2 bengang gak la sebab ada kala tak nampak pon pe tertulis kat word verification tu.

Rocker Hearted Girl said...

Doctor, saya sakit.. T.T
Kahkahkah.. Tak ada lah..

Kin ada big TAG special for you..
Kindly to read and hit back..
:)

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/03/nak-berkenalan-dengan-kikin-50-truth.html

keri ikhwan said...

waah rajin sungguh... takut nak join sbb mmng tak mampu nk BW dan follow semua... nnti tak adil plak utk orng len :)

Cik Pensil said...

haha. susah jugak nak komen kalau ada benda tu. nak kena type huruf2 yg dia bg pulak, kalau salah kena taip lain.
hehe. Md ni rajin la :)

Chenta Eyfa Najibrz said...

tenkiu so much DM atas usaha ini.Hanya Allah SWT sahaja yg leh balas jasa baik DM tu..sye dlm group 4.DONE folo sume dlm group 4..dan group2 lain otw..ok tenkiu2

Ayumi Comot said...

MD, thanks..tapi ayu xdpt nak follow grup ayu lagi:(

laptop nk kena format dulu...byk virus smpai nak follow org pun xleh:(

sori sgt kat follower2 yang ayu xfollow lagi...

Joanna Yunus said...

Saya tak sempat nak ikut segmen :-(

IZZATI MUSTAFA said...

saya dri group4,,dah follow semua,dannnn~~dah follow group1&2,,harap2 mereka follow saya semula *mata simpati berkaca-kaca*

dan tinggal group3 je nak follow...wait 4 me yaa,,hehe

thnx MD,segmen ni berkesan,,:)

Cik Kay Jue said...

thnks MD anjurkan segmen ni.. CKJ hargai semuanya.. :)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome