Minions

02 February 2012

Meg

Assalamualaikum...

Alamak.. 4.15 pagi sudah.. Perlu cepat-cepat hapdet entry ni.. Need my beauty sleep.. Haha.. Mengada ko.. Orang laen waktu camni sudah bangun berqiamullail.. Ko pulak asyik mengadap netbook burok ko tu.. =___=

Janji tetap janji.. Sooo.. Sorry sangat sangat sangat sangat dekat saudari Meg yang baek hati lagi comel <--*bodek beliau supaya tak tawar hati**

Ekceli dah cakap nak doodle trade dengan Meg awal bulan Jan lagi kot.. Tapi disebabkan sebab-sebab yang sebenarnya boleh dielakkan **malas lettew**.. Doodle ni hanya boleh siap  malam pagi ni ja.. Tu pun tak cantik sangat.. Sekadar yang termampu oleh kudrat orang tua ni.. u
huk uhuk.. <--sejak bila aku 50?

Inspired from her header.. I've made a cat princess for her.. Mesti she would feel like "Alamak.. Dah la lambat.. Buruk pulak tu".. =(

Sorry ya.. Lukis pakai paint ja.. Photoshop pun tak reti.. Nak buat camna .. Dah memang dasar diri celik IT.. Tu yang guna Paint ja tu.. =P

BTW, korang haruslah wajiblah ke blog beliau tengok sendiri hasil lukisan beliau yang 
umpphh <-- macam teh boh ja.. Aiittt.. Sebagai bukti.. Nah gambar ni seketul..


Haaa.. Nampak tak beliau tulis apa tu.. Nak freebies camni? Beliau lukiskan mengikut apa yang korang request.. TETAPI! Beliau offer request ni lebih 2 minggu yang lalu.. Taktau la valid ka tak lagi.. Skarang ni beliau ada exam kot.. Mesti korang macam "Arghhhh!!! Kenapa la aku tak pergi request haritu? Baik aku gi terjun masuk perigi jelah!"..

Ok itu over..

Apapun.. Korang cuba TERJAH dulu dan bodek bodek la beliau.. Ekceli kalau korang nak beli pun memang berbaloi coz cuteeee sangat.. Haish jadi promoter plak aku ni.. Dah 4.40pagi kot.. 

Aikk.. Aku cakap sorang-sorang ka.. Semua orang sudah berpusu-pusu ke blog Meg nak rebut masterpiece beliau.. Ok fine.. See you soon then.. Babai.. Assalamualaikum..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

19 comments:

YaYaNsMuM said...

rajin hapdet blog disubuh buta.. :P btw, doodle u sgt chomell..huhu..

Azzah said...

gila comel n detail..doodle dia siap lukis kepala lutut lagi..he..he

Cik tikah said...

berbakatlah kamu semua. sya cemburu. hehe..

atnur @ Iza said...

cantiknya Cat Princess tu! :)

Fisha Adura said...

Mr Doctor punye doodle lg cute :) salu kunjung sini tau!

Cik FaRiZaM said...

comel la blog ni.... keep it up

merahitujambu said...

dua2 comel..XD

Cik Cempaka said...

wahh, princess meow meow

.........cP~ said...

Semua ada identiti masing-masing!

mOon jOhari said...

wOw!!!

chumilnya blOg kamu...suka ...

megu-megu said...

oohhemmmgeeezz!!!this isss super duper cute!!!thanks sesangat DM *uhuk uhuk,terharu*

Meg x penah kesah pasal lambat or what la..hahaha XDDD
and yes,mende freebie tu sentiase valid till diberitahu X)

CekbOlat-bOlat said...

meow ,meow ? grrr rawwwrr :33

Cik Cempaka said...

jom ahh bergabung, baru meletops ^^

alif ismail said...

salam..

woo... cute nye blog nih...

oo... valid lagi entry tu..huhuhu..

ala, Dr punye dudel dah cute sgt dah...

Mie Hishamuddin said...

doodle awk pun comel la =)

uncHa said...

terima kasih bha

miss lovers said...

nak satu..comey ler..(^_^)

Spudin said...

cun la ..hehe ..btw..follow sini ... :D

Sofinah.L said...

aduh! chomeynya Meg punya lukisan...!! jatuh chenta lagu ni.. :D

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome