Minions

30 January 2012

Freebies!!! Doodles For Men (Boleh Buat Doodle Couple)

Assalamualaikum..

Ok takmau cakap panjang lebar.. Ambik la doodles ni.. X payah kredit.. Boleh edit.. Buat la suka hati korang.. Cuma jangan pulak gi canang yang korang lukis sindiri.. Tak aci la camtu.. Apapun.. Ni ikhlas dari Mr Doctor Speaking's Blog.. Tapi kalau first time sampai sini follow la dulu ya.. Oppssy.. Tercakap panjang pulak.. Ok shadap..






Ok ini saja yang MD mampu buat.. Dah usaha keras tapi dia takmau nak cute jugak.. Guess what?? Kalau korang ambik freebies doodle MD yang dulu di SINI dan gabungkan dengan doodle kat atas ni maka terjadilah yang macam dekat bawah ni..

Yang ni pun korang bleh ambik.. Tapi kalau nak couplekan sendiri silakan...


Amacam.. Padan tak diorang ni.. Cam biasa MD tak pandai sangat nak colour doodle ni.. Tapi yang Doodles kat atas ni colour dia dibuat sama dengan yang gegirls dalam freebies satu lagi.. Kira ok la tu kan ^____^

Korang edit la sendiri ya.. MD tak mintak apa-apa.. Just kalau nak ambik komen sikit la ya.. Kasi MD kembang sikit.. Walaupun pada azalinya memang dah kembang =_______=

Kalau rajin klik churpchurp skali tau.. *eh banyak songeh plak orang tua ni! Ko ni ikhlas ka tak??*
Ikhlas ikhlas.. Ambik ja.. Tapi kalau tolong klik I lagi happy.. haha.. Okbai..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

65 comments:

dee said...

jujur. tatau menda dodol nih. hehe.. tapi comel. nakk! tenkiuuuu

zuk zuhaiza said...

comel dodol nie. ehee

piss yooo!

Profesor Princess Nabilah said...

nak juga~
buatkan haha....
doodle satu ada dslr tergntung di leher....+ mini cooper... bernombor plat PN0107....
semua nak kaler biru....blh?


hahahaha suka suki jerk nk order~kuang3x...
p/s: btw nice ur arts....i'm jeles wif ur art!! huwaaa..

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

nak nak..time kasih ye :)

myra azraff said...

McD...eh eh,MD..nak amek satu yer..buat koleksi..boleh kapelkan dgn dudel saya..haha

keri ikhwan said...

siyes cute gile

CCICute Design said...

comel sangat..... *jeles... :P

nur_za said...

comei la..nak yer..nak couple2 kan dia..hee

CekbOlat-bOlat said...

alahaii.. comel2.. mcm MD.. huhukk

Ckin Kembaq said...

hari kedua datang sini... ^_^ doodle yang comel sangat..jeles. ^_^

merahitujambu said...

comelnyaa...sesuai..suwit2 gitu.XD

Ain Dzaya said...

ain amek satu ye MD =)

Tengku Puteri said...

sgt comel la MD!

Mie Hishamuddin said...

waahhh! comelnya!!

::WafaIrdina:: said...

comel lar doodle ni
nak amik tw...
xpe kan..
masyeh yaa
:D

si ngokngek said...

dh bercouple pulak doodlenya..haip!!hahaa
comel.

Azzah said...

azzah pun nak satu..tapi x tau nak ambik yg mana..nanti nak couple kan dengan doodle azzah jugak..

Fieka Violet said...

Cantik doodle !

Nak sponsor untuk GA sy tak ??

Sofinah.L said...

ajar saya buat doodle lepas tu kalau dah pandai bulih la exchange doodle..hehehe :D

Sofinah.L said...

http://aku-sofinah-lamudin@blogspot.com

jemput datang :D

QasehSuci said...

wah...comelnya...nnti qaseh edit tunjuk kt MD yer...thanks MD...

merpatisejoli45 said...

hye,sudi tak tukr banner ngn saya?
if bermint tgglkn komen di blog saya ye. :)

done folow u,jmput jd folower saya blik ye. :)

jahajahatable said...

comel sgt....

uncHa said...

jalan2x hehe..nak nak !!! comel sangat

teha said...

comel nyee.. pandai awk buat :)

Aina Nadhirah said...

dah lama cari doodle cantik. Dah jumpa! Dah jumpa! Dah jumpa! :D ambil 2 doodles tau? tau? tau? thanks :D

missSenget said...

gilakkkk ensem..!

nak pkwe cmni sorang..

Ira Nur said...

jnjalan cni n trjumpe bnde comel nie !!! :D

alia farhah said...

dtg folo sini. salam :)

Nur Najihah said...

Heeee :) Sume comel-2 ~ :3

Nor Zilla said...

Alahai, ni baru tahu dodle tu ape. dan sy nak bg th dodle tu macam MD jugak..cute.hehe

GBM said...

cantik lah en.doctor. comel! :)

faranabyla said...

seriesly comeyyyyy gyle .10 stars *_8

Alia Syaza :) said...

awww. comelnya doodle nii !! geram gerammm, jarang jumpa doodle comel mcm nii ;D

Citra NaniZam said...

Cute doodle couple tu..
kak citra amik yer
sudi singgahlah blog kak ni

http://citrananizam.blogspot.com/2012/02/freebies-dari-mereka.html

irsya halim said...

comel nyer doodle nie .. teringin nk buat tp x reti .. huhu .. btw thanks . sy ambik buat header .. :D

Muaz Faris said...

comel...

tapi kalo ramai dah amik.. tak best la..

nak yang ganjil untuk muazfaris.com

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

huhu comeii! tank u singgah blog wanie ^_^
doodle laki jer ke? doodle girl tader ker? tlong buatkan ? hee :)

cweet pinky said...

cantek , comel , owsem ! hehehe , suker3 (^_^)

ayUnaa yIe said...

chantekkkk ! na boleh ? HEE .

semutsengal said...

waaa,

kalau tak seni, mmg tak dpt lah nak buat dodol bagai kan.

Scha_Nana :) said...

Saya ambil satu ! Doodle tu tersangat lahh comel :)

Wanieys Hashim said...

wanieys amek satu..cantek sgt tq :)

Kid From Yesterday..:D said...

sy amek yg couple tu ye..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

md..dila ambik 2 ek..couple..tq:) cantik2...

farraHalim said...

weee . comel nya dodol MD . cekut satu heh ? thanksss :D

AlyNn NyzAa said...

comelnye doodles :D

♥ Ieqa Halim ♥ said...

kebas si lelaki purple . Tenkiyu MD for cutest doodles ;)

Amy said...

Sy tolong klik burung MD . Sekali 3 tab keluuar . Overnye . Btw , nice doodle :)

Nea Mun said...

Untuk ape ? Cam ne nak letak dekat blog ?

Fikaamy said...

doodles yg comel..=)

ereena said...

amek yerr :DD

Haziqah and atiQah said...

amik yg couple tu eh.. :)

dhia adawiyah said...

buleh amik ka ? wieya amik tau . tq very much !

dhia adawiyah said...

wieya nak doodle couple tu boleh ?

Leza Qasandra said...

ambik doodle ni k, btw credit to u :)
thx

nabila biela said...

nak ambek semue gak..hhehe

Nurul Yuyu said...

ambik 1 ye nak gabungkan dengan doodle perempuan yang ambik tadi.thanks again! :)

anna as said...

comel sgt doodles nie...mintak copy yg couple ea..hehe

::CIK LYNN:: said...

1st time cik lynn terjah blog ni...serius terpegun tengok hasil doodle yg sgt2 kiut ni... :) cik lynn amik 1 ya...tq!!

done follow sini :)

aRRy said...

Thank you!! saya ambil yang couple tu.... comel banget!

Yatie Musa said...

mintak izin untuk guna doodle comel ni ya..

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome