Minions

12 February 2012

Aku Pun Nak Jadi Budak Nakal Jugak !

Assalamualaikum...

Bila korang dengar pasal budak nakal, apa korang bayang? Huhu, I would probably thinking, budak jahat yang suka kacau orang la kot. But seriously, this is not that kind of budak nakal. Ini budak nakal daripada blog "Info Terlaris Masakini" yang sememangnya vogue! Baek punya bak kata Dafi. Lagi vogue dengan giveaway super duper awesome yang beliau anjurkan sekarang ni.

Klik banner untuk join jugak giveaway masyuk ni =)

Buat julung-julung kalinya, giveaway ni turut menampilkan sebuah video promo yang masyuk habis.




Hah dak tengok video promo tu? Nak maklumat lanjut terjah ke blog beliau ya. Peringatan! Bawa sapu tangan siap-siap. Sebab hadiahnya terlalu pergh sampai korang akan ternganga dan tersembur air hidung korang (ewwww). Kalau tak salah jumlah hadiah semua sekali (pergi ambik kalkulator jap)

Ehem ehem, diumumkan bahawa jumlah hadiahnya bernilai RM410! (pengsan sekejap)

Ok siapakah budak nakal yang kacak hensem lagi bergaya tu? (membodek itu perlu ^_^) Haha. Yang MD tahu cuma beliau merupakan seorang designer. Mungkinkah sehensem dan setampan MD ni? Atau kurang hensem daripada MD dan hanya setampan Aaron Aziz? Who knows? (Ya, saya lebih tampan dari Aaron Aziz. Sila tersedak sekarang)

Ekceli budak nakal ni memang cool habis. Walaupun nama saja budak nakal, tapi artwork beliau teramat sangat sungguh begitu nian cantiknya. (amboi melampau-lampau) Tak percaya? Korang tengok dulu koleksi header beliau. Maaf, kualiti slideshow ni kurang memuaskan. =_____=




Hah! Tak cantikkan. (Ayat orang jelez) Fine! Diperakui, memang keterlaluan cantiknya. But wait! Ada lagi. Sekarang kita tengok artwork dia pulak.



All i can say is WOW! So talented.. Bila la MD boleh jadi seperti beliau. Seorang designer yang sangat success. Oh did i mention yang korang boleh tempah header, banner, dll kat beliau? Terpikat sungguh dengan design header beliau. Tambah-tambah yang kalerful tu. Lagi cool dengan animatednya. Fuh! Mengancam tak hengat dunia!

Bukan sekadar blog designer sahaja, kalau tidak takkan lah namanya "Info Terlaris Masakini". Let see what we can find here :

Woohooo. Hot gossips. Yup, pasal artist pun ada tau. Kalau korang tengok berita tv3 jam 8 tentang artist ni, di blog Info Terlaris Masakini dah ada sehari sebelum tu. Best kan! Sesuai untuk MD yang sememangnya gila glamour ni.

Sizzling news! Semua berita skarang ni boleh ditemui di hujung jari. Korang klik ja kozumiro.com dan walah! All latest news ada di sini. Info semasa dari dalam dan luar negara. Memang terbaik la.

Well gentlemen, don't be sad. Sport pun ada tau! Kalau tak berkesempatan nak tengok bola ka apa datang ja sini. Terus boleh tau keputusannya serta ulasan sekali. Hah happy?

Film and drama pun ada tau. Jangan main-main. Daripada sinopsis cerita, sampai la ke cara nak download cerita, semuanya ada la. No need to worry kalau tak berkesempatan nak tengok di tv. Dunia skarang, download aje.

But what I love the most, tentulah tips, tutorial dan gadget-gadget yang budak nakal tak kekok nak share dengan kita. Cara nak cantikkan blog, naikkan traffic, nak dapat buffet earning, lengkap! Tak payah cari blog lain dah. Sini la tempatnya untuk dapatkan informasi terlaris!

Bagi MD la, budak nakal sememangnya dah mencapai cita cita beliau nak menjadi seorang yang terkenal dalam dunia blogger ni.  Kalau macam ni la, jom kita jadi budak nakal jugak. Haha. Pelik kan, seorang budak nakal, tapi suka sharing info yang berguna kepada semua orang. Perhaps budak comel kot. Hahaha. Memang best kunjung ke blog ni. MD dah join. Korang bila lagi? Remember,

< http://www.kozumiro.com/ > "INFO TERLARIS MASAKINI"

Bersimpuh serani tepian kali,
Kasih dijunjung indah setanggi,
Info Terlaris Masakini hebat sekali,
Sekali berkunjung pasti datang lagi.





Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

3 comments:

keri ikhwan said...

rajin sungguh join giveaway... ayat bodek power nih haha

D' Black Writer said...

nak join jugaklahh :DDD
XD hebat membodek yep~~ :P

kimmie said...

good luck, :)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome