Minions

26 February 2012

Hutang Emas Boleh Dibayar.. Hutang Doodle?

Assalamualaikum...

Astaghfirullahala'zim.. Ya Allah.. Rasa bersalah sangat.. Baru teringat ada hutang doodle trade lagi dengan seseorang.. Sedangkan beliau sudah lama menghadiahkan artwork beliau kepada MD.. (11/2/2012)


Perghhh.. **pengsan sekejap**

**tersedar balik**

Once in my whole life, hensemnya aku! Haha.. Selama ni ingatkan cute ja.. Sila tahan muntah anda.. Rasa terharu sangat when she told that she was so excited nak art trade.. Even tu first time.. Please please please... Forgive me.. Jangan pulak lepas ni serik nak doodle trade.. I'm totallay a snail..

Pssstt.. I'm not a popular blogger like you mentioned in your entry.. haha ^_^

Anyway, tadi berusaha keras menyiapkan doodle untuk Wani walaupun sibuk dengan list segmen ni.. Dah siap dah tapi not as good as you.. Gentlemen! I present you, my artwork for Wani (Cewaah.. Ayat klasik gitu)

Wani jangan sedih2 tau... Hepikan diri.. Ni dah ada doodle untuk awak.. 

Semua orang jom terjah blog Wani! (Untuk yang kuat semangat ja).. Yang lemah semangat tak boleh sebab artwork beliau terlalu comel sampai boleh menyebabkan heart attack!


Done! Lega rasa boleh bayar hutang.. Harap terima seadanya ^_____^


P/s : To Wani yang dah amik SPM, MD doakan yang terbaik untuk awak.. Semoga mendapat keputusan cemerlang seperti yang diimpikan =)

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

8 comments:

wani ★ wina said...

wahh, terima kasih ! terima kasih !
heheh, doodle tu kenyit mata la :3 teddy bear warna pink sama macam wani punya kat rumah. hahah XD
seriously, wani suka sangat. thanks MD ^___^

alamak, terpanjang lak comment XD

misshannajr said...

kreatifnye la adik2 semua ni..suka tengok..cute sgt!~

keri ikhwan said...

dudel trade yg sama2 ohsem... sama cantik sama padan

hana said...

comel la..
suke betol la insan2 kreatif ni...
hihih

anisalya said...

kalau lupa tu maksudnya dah tua la. hahaha...

Ckin Kembaq said...

wah..memang comel..hehe

merahitujambu said...

terbaik lah lukisan dia..sama dgn awok jugak

Eza Boom Boom said...

cumelllll!!! :) mesti wani suka tuu..

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome