Feb 24, 2012

Ending Cerita Doraemon

Assalamualaikum.. 

Sapa kat sini tak pernah tengok Doraemon angkat tangan ! 
**Bunyi cengkerik**
(Sama ada memang semua orang dah pernah tengok ataupun blog ni memang takda readers)

Ekceli kelmarin dekat facebook ada seorang sahabat ni share satu video ni ngan MD.. Tidak lain dan memang bukan.. Video ending Doraemon.. Korang pernah tengok? Seriously, bergenang jugak la air mata ni.. Sedih kot ! Nak tengok? Tapi sebelum tu ketahui dulu bahawa...

Sebenarnya cerita doraemon tiada penamatnya kerana pencipta asal komik doraemon Fujiko Fujio meninggal dunia sebelum sempat menghabiskan episod terakhir cerita Doraemon. Video ni adalah non official daripada fan beliau.. I must say, memang terbaik la! Sangat memberi pengajaran.. Jom layan !

Sila sediakan tisu takut korang menangis.. huahuahua..


Amacam? Feeling tak? Komen la sikit..

Connect With Me in Social Media:

15 comments:

  1. doraemon....best....
    sobs sobss...

    ReplyDelete
  2. baru jer wat entry sal doraemon skrg.. tup2 MD pun wat jugak..

    ReplyDelete
  3. Ok, best. Nice ending. DOraemon memang best!

    ReplyDelete
  4. fuuh... memang penuh pengajaran... best! bleh jd sumber motivasi nih haha

    ReplyDelete
  5. Ending dia memang cemni ea . huhu . sedihnye :'(

    ReplyDelete
  6. speechless . sedey T.T .

    ReplyDelete
  7. yeke tiada endingnya?? larh.. igt kan pelukis tu msh idup..huhu.. sedih nya :(

    ReplyDelete
  8. err..baru je tgk vid tu sampai habis...sedih giler...smpaiii keluar airmata...wuuwuwu..apesal tah..=_='

    ReplyDelete
  9. ala.. rindu nk tgok cerita doraemon!

    ReplyDelete
  10. oh...sedihnya.. nobita betul2 berusaha untuk dapatkan doremon balik.. sampai dia betul2 berubah... huhu... akhirnya dia kahwin juga dengan sizuka.. hehe...

    ReplyDelete
  11. sedih plak...doremon ttp di hati..:(

    ReplyDelete
  12. haish...btol2 touching tul final ending dia...uwaaaaaaaa.... :)

    ReplyDelete
  13. dah baca ending dia..serius sedih sangat bila baca :'(
    komik sejak zaman kanak2 lagi ni..

    ReplyDelete
  14. bestnye ending..melangut kejap..
    pngajarn nye,setiap yg berlaku ade hikmah nye..
    nobita akn selalu harapkan doremon je kalo doremon ade..dah doremon x de baru dia berusaha :) best yo!!

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome