Minions

24 February 2012

Ending Cerita Doraemon

Assalamualaikum.. 

Sapa kat sini tak pernah tengok Doraemon angkat tangan ! 
**Bunyi cengkerik**
(Sama ada memang semua orang dah pernah tengok ataupun blog ni memang takda readers)

Ekceli kelmarin dekat facebook ada seorang sahabat ni share satu video ni ngan MD.. Tidak lain dan memang bukan.. Video ending Doraemon.. Korang pernah tengok? Seriously, bergenang jugak la air mata ni.. Sedih kot ! Nak tengok? Tapi sebelum tu ketahui dulu bahawa...

Sebenarnya cerita doraemon tiada penamatnya kerana pencipta asal komik doraemon Fujiko Fujio meninggal dunia sebelum sempat menghabiskan episod terakhir cerita Doraemon. Video ni adalah non official daripada fan beliau.. I must say, memang terbaik la! Sangat memberi pengajaran.. Jom layan !

Sila sediakan tisu takut korang menangis.. huahuahua..


Amacam? Feeling tak? Komen la sikit..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

15 comments:

myra azraff said...

doraemon....best....
sobs sobss...

aku HaniAsyira said...

baru jer wat entry sal doraemon skrg.. tup2 MD pun wat jugak..

.........cP~ said...

Ok, best. Nice ending. DOraemon memang best!

keri ikhwan said...

fuuh... memang penuh pengajaran... best! bleh jd sumber motivasi nih haha

Yasmin Aris ♥ said...

Ending dia memang cemni ea . huhu . sedihnye :'(

mirmashi said...

speechless . sedey T.T .

FaFa Remina said...

yeke tiada endingnya?? larh.. igt kan pelukis tu msh idup..huhu.. sedih nya :(

myra azraff said...

err..baru je tgk vid tu sampai habis...sedih giler...smpaiii keluar airmata...wuuwuwu..apesal tah..=_='

Cik tikah said...

ala.. rindu nk tgok cerita doraemon!

Cik Kay Jue said...

oh...sedihnya.. nobita betul2 berusaha untuk dapatkan doremon balik.. sampai dia betul2 berubah... huhu... akhirnya dia kahwin juga dengan sizuka.. hehe...

Nur Syazwani said...

sedih tp best ! (Y)

Ayumi Comot said...

sedih plak...doremon ttp di hati..:(

CCICute Design said...

haish...btol2 touching tul final ending dia...uwaaaaaaaa.... :)

yanyan shzk :) said...

dah baca ending dia..serius sedih sangat bila baca :'(
komik sejak zaman kanak2 lagi ni..

cendol said...

bestnye ending..melangut kejap..
pngajarn nye,setiap yg berlaku ade hikmah nye..
nobita akn selalu harapkan doremon je kalo doremon ade..dah doremon x de baru dia berusaha :) best yo!!

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome