Minions

16 January 2012

Segment Siapakah Nama Saya?

Klik banner kalau mau join.. Sempat lagi!!!

Tolong!!! Tolong!!! Emergency!!! Emergency!!!

Ok sila jangan gelabah biawak di situ ok.. Cuma gimik semata-mata untuk memeriahkan lagi Segment dari CCI yang comel lote itu.. **tepuk tangan semua... pandai..**.. Haip! Apa dok syok sendiri ni. Dah sewel ka?

Hehe, ekceli ini memang kes kecemasan yang memerlukan pertolongan.. "Tolong bagi nama dekat saya boleh?" si doodle berkata-kata sambil tersipu malu.. Dari hari first CCI buat segment ni pun MD dah janji mau join.. Sian kat si montel dekat atas tu..

And yup.. That's the name I chose for her.. Si Montel.. Uik! Macam nama kucing jer? Err.. Agak r.. Ok, perhaps a more international name.. **cewah**.. Ok sila abaikan nama di atas.. Yang sebetulnya.. MD pilih nama... Cheerleader please yaw!!!

Give me a C..................... C!
Give me an H................... H!
Give me a U................ .... U!
Give me a B..................... B!
Give me a B..................... B!
Give me a Y..................... Y!

C.H.U.B.B.Y = Chubby!

Amacam.. Comel tak nama tu? Sesuai tak untuk doodle kat atas.. Penat woh mau fikir ini nama.. 16 hari 15 malam.. Wanna see my rational?

Doodle itu agak tembon.. <--kata orang kedah (tembam).
Macam kena ja dengan nama CCI.. CCI=Cik Chubby.
Chubby merupakan gabungan cute, chibi dan chubby which equal to comel!
I like that name coz i'm chubby too ^_____________^

So that's it.. Hope CCI suka dengan my idea.. Memusing-musing kepala ni mau kasi nama untuk doodle itu.. Kasihan kamu belum ada nama? Dalam IC tulis nama pa? Hehe

P/s : Selalu join event last minute.. Harap-harap diterima...

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

4 comments:

CCICute Design said...

haip.....hahaha....ingat x mo join... :P herm...disebabkan last minute pnyertaan ini ditolak...muahahah *gelak jahat...

















chak...haa...saspen...muehehe... boleh join..cci akan up nama MD dlm list tu k.. ^_^ tq... ^_^ cute nama tu...

Cik Cempaka said...

gud luck yaw ^^

merahitujambu said...

ahaha..comel jee nama

Cik Cempaka said...

BILA MAU HUPDATE NIE ^^

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome