Minions

19 January 2012

Puteri Minho

Assalamualaikum...

Fuh.. huah... harghhh.. Ok.. ok.. Entry ni ditulis dengan sangat tercungap-cungap... hauahh.. arghh.. emmmm.. (ok itu sangatlah over.. Stop it right now!)

But seriously, sangat penat ok. Memang baru ja siapkan doodle untuk Cik Puteri Minho walaupun sudah direquest beberapa abad yang lalu... Dah start melukis since hari pertama request... Akibat ketandusan idea, tergendala seketika...

Aik.. Melukis pun penat?? Yup!! Sangat penat... Baru ja balik dari Pahang semalam... Malam tu terus melukis... Takmau la Cik Puteri Minho tunggu lagi... Suddenly........................... BLACK OUT! Grrrr!! MD melukis memang tak sketch dulu. Terus ja lukis guna Paint. Netbook pun tak letak bateri... It's all gone... Stupid paint... Why you don't have autosave? (sangat emo)

Then terus masuk tido... Tengah hari tadi cuba skali lagi.. Guest what? It happen again... MY DRAWING GONE AGAIN!!! Wargghhhh! Cool down... Cool down...

In... Out.. In.. Out... 

Ok so this is the doodle I made for her.. Lama betul nak cari costume apa yang sesuai untuk a princess... Mana la tau... Kot kot la Puteri Minho ni betul-betul puteri... Kang tak pasal-pasal kena sue sebab tak lukis crown baginda... Enough talking!


A bee?? Yup.. Queen of the bee.. Ok dok? Dok? Er, ni ja yang termampu.. Hope you like it Puteri Minho.. ^__________^

So a little bit about Puteri Minho..  She's 12.. A Kpop lover.. The owner of a brown coloured blog.. I guess she loves the brown thing very much... ~Domo~.. Wondering if she is a real princess of crown... As her name is Puteri Nur Aqilah... Visit her blog as she is one good doodler too... And she got freebies... TERJAH!!!


P/s : Fuh lega dah siap satu.. Ada lagi satu ni.. Untuk Cik Meg.. Oh btw, congratz to my sis yang dah jadi cikgu secara rasmi di SK Batu Balai, Jerantut, Pahang.. <-- Agak pedalaman la.. huhu

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

10 comments:

CCICute Design said...

cute sangat..meh cni nak cubit2...psstt....agak2 bila nak wat tuk cci ek.. :P

Nur Zulaikha said...

wahhh..cun2..boleh request bnyk2 ni kt MD..hehehe

Hadi Marosadee 히스 said...

ahhhh,,, comel jer saluuuu doodle doctor!!!! wuhuuuuu,, like!!

merahitujambu said...

waa...lagi comelllll

keri ikhwan said...

alamak... comel sangat nih...

Azzah said...

tak payah bagi kat puteri minho la..bagi kat azzah je ye..

Cik Pensil said...

comell sangatttttttt !
kalau MD buat semua comel :DD

Misya_mimie said...

gilaa comell ! suka tengok tab2 blog ni . ohhsemm !

Puteri Minho said...

aaa...comelnyee..tq bnyak2 MD..sebenarnya saya 13 thun..cuma lom edit blog tu :)

=.= Cik Nami =.= said...

Alolololo comellnya ..
hehehe nak jugak2 [sambil hentak kaki]

p/s : sukati je mntk free hehe peace

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome