Minions

14 January 2012

Peraduan Blog Tercantik

Assalamualaikum...

On this breezy saturday morning.. **cewah.. ayat spm dulu**. Well, MD nak join contest Mega Vogue daripada si kacak tampan saudara Muashri Muhammad **ada ayat mengampu di situ**. Ini adalah kerja Cik Cci yang mengetag MD **tak marah pun**.

First of all, look at the banner,

Klik banner untuk join jugak.. Cepat3!!!

Whatde?? Blog paling cun? Muhahahahaha ^__________^!! Eh, apasal gelak? Tau la blog ni tak segak pun. Janganla perli-perli macam tu. You have no idea what's waiting you...


PEMENANG PERTAMA 
akan memenangi wang tunai berjumlah RM70.00 bersama Software blog template maker dan juga Html 
WEB editor

PEMENANG KEDUA
akan memenangi wang tunai berjumlah RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker.

PEMENANG KETIGA
akan memenangi wang tunai berjumlah RM30.00

Hambek ko.. Terbeliak bijik mata! Lap air liur tu.. MD pun kempunan gak benda-benda kat atas ni. Kalu MD takda blog pun akan terus buat blog untuk ngejoin nak rebut hadiah tu..

Syarat-syarat penyertaan pulak... Ye la.. Mana ada orang nak kasi benda best buta-buta ja. Tapi syarat dia tak susah pun. Boleh buat sambil korek hidung pun ok gak.

SYARAT SANG PETALA BUMI!!!
Kena jadi follower blog beliau so senang beliau nak follow up.
Buat entry pasal peraduan ni.
Blog kena kemas dan cantik.
Tag kawan-kawan seramai boleh. Limit 5 orang dan mereka wajib tau.
Tinggalkan link di ruangan komen.
Tarikh tutup akan diumumkan pada 15 Januari 2012.

SYARAT PENAMBAHAN! 
Perlu letak link yang betul.
Kalau link salah tak akan dilayan.
Penilaian dikira dari segi kreativiti dan memenuhi syarat di atas.
Terbuka kepada lelaki dan wanita.

Er, MD tak puas la tulis camni ja.. Nak hurai sikit la pasal blog ni.. Mana tau boleh buat juri berkenan =P

BLOG DETAIL!!!
Created on February 2011 atas dasar suka sama suka.. eh silap.. suka suka.
What makes me satisfied is 99% contents and design of this blog by ME!
Yang lagi 1% tu benda-benda glitter macam kat sebalah ni yang dicurik di internet.
Best view with Google Chrome and notebook.
Berat blog ni sentiasa dikawal.. Current weight is 61.35kb.. So takda la ciput sangat.
Cuba sedaya upaya untuk mengelakkan sebarang widget yang berat-berat.
Bercita-cita tinggi mendapat anugerah blog tercun <-- Sila jangan lempar selipar anda..

Lastly, sebelum nak bertawakal.. Mau memenuhi syarat terakhir dengan tagging! So it would be...

TAGII!!!


P/s : Moga-moga ada rezki la dalam contest ni.. Hadiah dia gila power.. Teruja sungguh.. Kempunan mau explore software tu.. Syioknya kalau dapat..





Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

11 comments:

JR said...

Gud luck doktor!!

Cik Pensil said...

Wahh .. MD masuk mesti menang punye .. ^_^

CCICute Design said...

ahaks....yeayy...MD join.... ^_^

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. skandal terbaik ! ohsemmm syggg.. haha.. bolat dh submit dh ^^
tengs ingt lgi skandal mcuks nih..

wah.. Md ni mmg power btul.. design smua sndri.. tabik superinggg!

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari www.Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

merahitujambu said...

good luck mr doktor..moga ada rezeki awok..sbb blog awok comel sgt

imHepPie said...

weiiii aku cekgu jugaklaaaa...bukan miss

keri ikhwan said...

bleh bagi sokongan moral jela... nak join tak layak :)

black rose said...

whoa..aish..melepas aq nak masuk contest ni.. >__< haduih..lain kali post awal2 di fb ke..twitter ke...but MD punya blog really fun and ade lawak selamba and your blog is the best in univers...*cewahh pujian melangit 2*but i;m not lie to u ok..i;m seriously says to u.. :D

Fairul said...

jejak here nk bt penilain untuk peraduan blog pling cun....
awas!!! blog anda sedang di perhatikan...hehe
good luck k =)

dear yayah said...

cun la blog.. hihi

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome