Minions

29 January 2012

Says.my Memang Masyuk!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. Menulis blog sambil terloncat-loncat.. Guling sana.. guling sini.. Ok over kau.. Wadehel..
Ekceli.. Tadi bukak says.my... Then ternampak ni..

Sekali lagi.. Alhamdulillah.. Syukur kepada Allah.. Dan terima kasih juga buat korang yang dah klik iklan MD.. Your the best lah.. Untuk itu nanti MD kasi freebies ok...


Nak daftar?? Klik kat atas tu.. Ianya sebijik cam Churpchurp.. Tapi I think yang ni lagi mudah kot.. MD letak iklan says dengan churpchurp sama ja tapi yang peliknya amount says naik lagi cepat dari churpchurp.. Padahal rate dia sama ja.. Satu klik doploh sen..

Kadang-kadang churpchurp habis iklan.. So korang leh la promote plak says.. Kadang-kadang says takde iklan so korang promote la churpchurp.. Takde ruginya.. konsep pun sama.. Cuma says ni Malaysian punya.. Support MALAYSIA!!!

Sekali lagi.. nak join klik SINI...

Kalau nak tau camna nak pasang iklan floating cam MD klik SINI..

Babai! Wait for the freebies...

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

13 comments:

Boyz_ed said...

Woah ! masyukk habis !!! =D

emy zulaiha said...

wah bestnye!! nnt nak register jugaklah! :)

merahitujambu said...

tahniah..alhamdulilah..rezeki

misshannajr said...

sya punya says msh tak boleh lg la..sedey..ntah knpa..

Cik Bhulat said...

cik bhulat pon main says.tapi baru rm60...

Azzah said...

mcm teringin jugok..

Nurul ain said...

tak pernah dftar says pun, tapi tgk sekarang ni mcm menarik je -.-

CiK FizA said...

waaahhh~masyuk ooo. beshh la. heee

zuk zuhaiza said...

menarik. kalo dah ade nuffnang boleh ke daftar says my nie?

Mie Hishamuddin said...

waahh..nak gak ^_^

Ain Dzaya said...

ain dulu nak gak pasang yes..tapi cam ta yakin je..tapi bila baca statement MD...kene pasang gak nie..hehew..thanks MD


dengan gagahnya ain buat entry bergambar ain arini tentang ; kawan. jom sama2 tengok =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/kawan.html

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome