Minions

13 January 2012

Merah Itu Jambu

Assalamualaikum

Ok malam ni MD nak kasi doodle ni buat CIK MERAH ITU JAMBU yang telah me-requestkan doodle dari page fb MD.. Beliau **Perlu guna beliau, sebab Cik MIJ ni orang hebak2..** request doodle yang pakai costume macam yang MD punya header tu..


>_______________________________<

Wei.. Apa buat muka macam tu? MD tau la MD lukis tak segak. Sori sesangat buat Cik MIJ.. Buat malu ja.. hmmm.. Anyway, perancangan asal mau buat ala-ala KOKO **Sugar glider Cik MIJ yang sedang dalam perancangan untuk dikidnap oleh MD**.. Tapi bila MD lukis ja jadi macam kelawar pulak.. Ayaarrkk.. And one more thing nak mintak maaf, MD terpaksa mix colour purple coz tak segak la kalau pink semua.. hehe


*******************************************************************


SEDIKIT SEBANYAK TENTANG BLOG CIK MERAH ITU JAMBU

Blog ni 95% kaler pink **of course**.. MD suka baca blog ni sebab most entry memang ada doodle.. Doodle beliau pulak sangat unik k! Beriban-riban orang tempah header kat beliau. Like seriously, beliau sangat peramah. That's why la sejak first time MD pasang widget bloglist, she's in it.. You can find a lot of food inside her blog which seems soooo yummyyyy.. Sangat jeles ok Cik MIJ makan banyak tapi tak gemuk tapi MD makan sikit tapi tak kurus-kurus.. Grrrr.. Anyway, jom TERJAH blog beliau..

Hope she's satisfied with my doodle.. Have fun.. Goodbye..

P/s : Lepas ni nak buat doodle untuk PUTERI MINHO.. At last, ada jugak yang sudi doodle trade dengan MD.. Terharu sangat ^_______^




Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

12 comments:

Gadis mutiara_Solehah said...

nak jugak^^..tp tak tahu nak request at ana sbb tak da fb=.='

CCICute Design said...

alorr...tomeynyer... ^_^ tuk cci x dek ker...muahahah... *wat muka x malu.. :P

Cik Pensil said...

haha . comel la .. :DD

Puteri Minho said...

Ya Allah,comel nye...

CekbOlat-bOlat said...

untungla brinteraksi dgn retis doodle.. >>__<<

org brdoodle ni femes tawukk! huh..
biler la MD sudi buat kt bolat doodle yg bolat kn? muehehehe.. <-- minta sepak je..

keri ikhwan said...

wow.. cute giler... kemas je line n warna tuu... mesti lompat2 si mij dpt dudel nii... *dia penagih tegar pink

merahitujambu said...

wah...**pensan sebab comel sangat....kena comel..kenapa padam blk lukis sugar glider...waa...x sanggup nak tgok comel..ok..x moh puji dh..kang keri kata bodek..ahahah...terima kasih..insyaAllah sy akan balas semula..=)

Sue Sopian said...

MD.. camne nak wat dudel yg comei ni..?? siyes comei.. nak gak try wat.. tp kalo MD nak bg, sy nak gak.. -.-"

wat tuto blh??

Nur Zulaikha said...

sy suke sgt design DR yg baru ni..jelesnye..apekan daya..sy x pndai mcm DR..huhuhu

Cik Cempaka said...

uwaaaa, comey cam budak tadika..

Azzah said...

wah mmg bertuah insan bernama MIJ sebab sentiasa dapat yg terbaik..(ayat cam jeles)

hati♡ said...

comeynyer..... ^^

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome