Minions

27 January 2012

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM

Assalamualaikum...

Wehee.. Burppp.. Opps.. Sendawa pulak.. Ya la, baru lepas makan malam.. Mood tengah best ni.. Hah tuggu lagi? Join contest la.. This duper duper contest berakhir tengah malam ni! Nak join baek cepat..

Wei wei.. Apasal ternganga tu? Itu Madammondoq ok.. I repeat.. MADAMmondoq..Means? Mestilah not available.. muahaha.. si cantik ini sudah punya anak pun.. Walaupun di awal 20an (sila gantikan awal kepada perkataan berlawanan).. 28 kot.. Ye ke? Pewiiiit.. Nampak muda trangtantang lagi <-- Hamboi membodek bukan main lagi ko ya.. =P

Opps sebelum terlupa.. Sapa-sapa yang nak join boleh klik banner ya.. Oh did I mention hadiahnya wang tunai.. Fuhhhh!! Tersmbur air hidung.. Yup! WANG TUNAI.. Best kan.. Walaupun wang bukan segalanya..
Ehh.. Helloo.. Camna nak hidup kalau takda fuluss.. Anak bini sapa nak bagi makan?? 
Ok berhenti meroyan..
Terpengaruh ngan drama la ni.. Ekceli still single solid molid lagi aku ni.. erkk..

Lets straight to the point ok! Kang muak pulak orang baca entry ni.. Ayarkk..
So kalau nak tengok syarat-syaratnya, skali lagi klik banner ya.. dengan magicnya akan terbukak link ke blog merah gojes yang dimiliki oleh tuan punya blog yang jugak gojes ni..

Dushummm!!! Apa puji banyak-banyak.. Kang tak pasal-pasal kena flying kick.. Bini orang tu~~

Err.. To be honest.. saya ada baca entries orang lain yang ngejoin contest ni.. 
Takut nanti komen sama.. Entah kenapa.. Ramai yang buat buat pantun untuk maddammondoq..

 Hmm.. belek2 balik peraturan.. takde pulak syarat kena buat pantun.. Sooo.. 
Apa salahnya buat jugak kan.. Sia-sia la menang pantun peringkat.. emm.. 
*pergi cek balik piala* 
hehe.. believe it or not.. Pemantun terbaik daerah Baling/Sik dua tahun berturut-turut.. Dan ketiga peringkat negeri Kedah... Uhuk uhuk uhuk.. Ter-riak sekejap.. *Sila muntah sekarang*

Ceh itu kisah lama.. Zaman sekolah menengah dulu.. Sekarang dah berkarat.. ayarkkk..
Lets begin..


Ish.. malu ah.. ayat sungguh old school.. Tak sedap.. Kena kikis sikit karat dekat cerebrium ni.. kih3.. Kita buat versi ngek sikit la ya.. baru x boring..



Belek belek belek.. Haish.. Nak komen apa ni.. Perfect ja semua.. Apa yang kurang?
Godek godek entries lama pulak.. hmm.. uish.. Liyana Jasmay! Pewiiit.. Eh.. Fokus! Hmm..
Maybe 1 comment ok.. 

I think ur blog is the best.. Retis fofular.. Pageview pun ratus ribu.. soo.. err.. Maybe sometimes Madammondoq boleh la share entries about agama sikit.. hehe.. Untung sebab Madammondoq banyak sangat readers.. Cuba bayang kalau bila setiap kali diorang baca ilmu-ilmu islamic tersebut.. Fuhh.. menggunung-gunung pahala Madammondoq dapat.. Untung-untung..

Sabda Rasullulah s.a.w : "Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun" 

Tehee~~ Ini cuma satu cadangan ya..

So ucapannya.. Saya UCAPKAN.. hehe.. 10 points boleh?

Happy Besday ofkos.. X kan nak ucap hepi deepavali pulak.. Hehe..
Semoga kehidupan diredhai Allah..
Semoga kedutan tak bertambah di muka.. Hehe..
Semoga happy happy bersama suami ngan anak..
Semoga blog bertambah maju dan vogue..
Semoga panjang umur so taun depan bleh join kontes bday awak ke 40.. kidding =)
Semoga bertambah cantik and gojes.. tehee..
Semoga rezki melimpah ruah.. dari nenek nuffnang ka.. Nanti bleh upkan hadiah..
Semoga terbuka hati nak bagi blog ni menang.. Amiiin ya rabbal alamin... =P
Semoga.. err.. semoga.. emm.. Semoga ampunkan aku coz tak cukup 10 isi!!

Mau pantun sikit lagi boleh? Sikit ja.. Promise!

Ngehee~ Ok bai..

Wait wait.. Tunggu dulu.. Nah.. Ambik ni.. Khas untuk Madammondoq..




P/s : Wah.. Dah lama tak lukis doodle style kat atas ni.. ^___^

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

8 comments:

keri ikhwan said...

pergh.. pantun level tinggi tuu.. siap dudel plak... memang konfem menang la nih... haha...

merahitujambu said...

pantun tu best...doodle awok lagi best..=)

farhana said...

Ada harapan nak menang ni...

Good luck! =)

CCICute Design said...

huishh..pantun....banyak sungguh,,, *mmg fail kalo berpantun =-="

nur_za said...

wah..cntik doodle dia..bak la satu..hehe

Cik Pensil said...

Pemantun terbaik daerah BALING/SIK dua tahun berturut-turut :D

Kenapa tak buat doodle lelaki yg bagi kek tu? baru nampak macam MD yang bagi. hehe :)

madammondoq said...

cantik blog u.. nice entry!! i like.. thanks join and good luck ye!

Cik FaRiZaM said...

tahniah menang contest tmpt ke 2...

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome