Minions

28 January 2012

Contest Blog Paling Comel...

Assalamualaikum...

Uhuk uhuk.. Eheh terbatuk pulak.. Sejuk la malam ni.. So apa maksudnya.. It's Contest Time! *clap clap clap* pssstt.. apahal meroyan sangat ni.. Pregnant kot.. Kih3..

Papepon jom tenung banner dia,
Klik banner untuk join jugak.. Cepat3!!!

Whatde?? Blog paling cun? Pang skali.. Ko sedar tak blog kau ni buruk.. Memalukan kaum ja..
Ekeke.. lantakla.. hadiahnya best tau.. BESAR.. MAHAL.. nak tau??

PEMENANG AKAN MENDAPAT...
Tadaa.. hehe.. apa? Sori.. Dirahsiakan tapi dijanjikan kelumayannya.. <--betul ka tatabahasa ni?
Wehee.. Sesuaila untuk aku yang memang curious orangnya.. Hehe.. Mana tau.. BMW sebijik ke..

SYARAT NAK MENANG!
Kena jadi follower Aqies dan Zyhaa nak follow up..
Wajib letak banner..
Tag 2 orang kawan dan mereka wajib tau..
Pemilihan berdasarkan blog yang comel dan menarik..
7 orang pemenang yawww..
Tarikh tutup 29 Januari 2012


Ok MD yang hensem.. <--Ptuihh.. Huraila sikit tentang blog ni..

BLOG DETAIL!!!
Created on February 2011 atas dasar suka sama suka.. eh silap.. suka suka.
What makes me satisfied is 99% contents and design of this blog by ME!
Yang lagi 1% tu benda-benda glitter macam kat sebalah ni yang dicurik di internet.
Best view with Google Chrome and notebook.
Berat blog ni sentiasa dikawal.. Current weight is 61.35kb.. So tak ciput sangat...
Cuba sedaya upaya untuk mengelakkan sebarang widget yang berat-berat.
Bercita-cita tinggi mendapat blog paling comel <-- Panggg.. *Mereng sekejap*

Lastly, sebelum nak bertawakal.. Mau memenuhi syarat terakhir dengan tagging! So it would be...

TAGII!!!


P/s : Moga-moga ada rezki la dalam contest ni.. Wanna explore the mystery gift.. ^___^

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

3 comments:

Ain Dzaya said...

kalau ain juin..belog ain rasernyer..chumil tak?

Balqis Al-Hawariy said...

awak menang contest ni :))

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome