Minions

24 January 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..

Assalamualaikum

~edited~
**Sila abaikan entry ni kerana sudah x valid lantaran terconfuse dengan tarikh tutup.. malu ni..**

Ok mula-mula masuk stor cari parang takut konco-konco Ben Ashaari serang beta.. Beta? Sejak bila aku anak raja? Lantakla.. Mau jugak merasa hebat.. Muahahaha.. Ini entry kenyataan tapi penuh penipuan.. Ada paham? Tak paham? Er, buat-buat paham.. **hangguk sekarang.. pandai** (kata alu-aluan penuh sopan ini belum dikira dalam 100 patah perkataan)

Mau join? Klik gambar beliau yang... emm.. err.. emmm.. errrrr.. ok fine.. agak henshem itu.. 

Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim.. Let's begin.. Blog aku lagi best dari blog Ben Ashaari kerana :

Header blog beta boleh kenyit2 mata.. Boleh tulis status lagi.. ekeke..
VS


Blog beta takde gambar beta.. Walaupun beta lagi hensyem dari Ben.. Seriously? Gambar beta sangat mahal.. Takleh letak kat blog.. I'm so mysterious..
VS

Blog beta ada doodle lukisan sendiri.. Vogue yaww.. Ekceli doodle pun huduh.. Saje mau bagi cukup isi.. haha 


VS

Blog beta didesign sendiri with my own idea.. Walaupun agak girly or geli.. Kaler hiyau maa.. Baik untuk mata..
VS

Blog beta 3.272374701670644 kali ganda lagi ringan dari blog Ben.. (fact).. So lebih mudah dan cepat nak loading.. 


P/s : Fuh, nasib baek tak lebih 100 perkataan.. Ok mau pasang pagar kawat duri depan rumah sekarang.. Takut fans Ben datang menyerang.. Jangan serang dulu k.. Blog Ben seriously best.. 1000x lg best dari blog ni.. or perhaps sejuta kali kot.. Setiap orang ada kelebihan dan kekurangannya kan.. I tabik spring lu la Ben!

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

9 comments:

Cik Pensil said...

yeahh ! blog MD kan .. Bersinar-sinar macam bintang kat langit tu waktu malam . kalau tak caye pegi keluar rumah tengok bintang kat langit tu :DD
Kenapa tetiba kaitkan Ben ashaari MD ?
Jeles ngan Ben Ashaari kan ? ekeke :D

Mr. Doctor said...

Er.. Jeles memang jeles.. Tapi MD bukan nak kutuk Ben la.. Ini MD join segmen yg dianjurkan oleh Ben.. Hehe.. Eh, kat luar gelap ja.. Ni msti nak kta blog ni huduh kan.. ok.. =(

merahitujambu said...

wahaha..bila baca nk gelak je..tp ada betulnya..blog awok comel sgt!XD

Cik Pensil said...

hehe . memangla , kalau MD tengok kat luar tu gelap je , cuba MD tengok kat langit . haa .. berkelip-kelip ja ..kan? kan ? :DD

black rose said...

cantik la..blog MD really cute..i love it..may u teach me how to make blog really cute just like MD punya blog..please i'm bagging u.. :) p/s:please visit my blog and comment it after reading...

Lyssa Faizureen said...

Fuhhhh .. pendek kata , blog awakkkk superb dari Ben Ashaari lah erkk ? peeewitt !

keri ikhwan said...

haha... setuju ngan semua kelebihan yg disenaraikan kt atas tu... tp masing2 ada kelebihan tersendiri..

faranabyla said...

seriesliy , tenang je masok blog ney .hewhew =')

Awekcun's Story said...

I'm Wondering how Your face :)
Idea Semua COMEL :)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome