Minions

25 January 2012

Allwords Wednesday : Carta Dosa By Bukan Najwa Latif

Assalamualaikum..

Ok tadi di facebook, ada best friend MD tag my name untuk tengok satu foto ni.. Tentang 10 Carta Dosa.. Bukan Carta Hati oleh Najwa Latif ok.. Seriously, terasa sangat sebab masa tu tengah dok melawak pasal sorang kawan ni.. Maybe melawak tu boleh digantikan dengan mengutuk or mengumpat.. Disebabkan ia boleh membuatkan md MD touched.. Apa salahnya share dengan korang skali kan..

Amacam? Berbekas tak dalam hati? Ada terasa yang mana-mana fakta di atas ada kaitan dengan diri kita? I do.. Ya Allah.. Ampunilah dosa hambamu ini..


P/s : Sudah delete komen2 merapu di fb pasal kawan MD tu.. Walaupun melawak.. Kita tak tau hati dia camna.. Mungkin terasa.. Semakin tajam gunting neraka diasah sebagai azab.. Nau'zubillah..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

5 comments:

Cik Pensil said...

Ada jugak yang dah terbuat .
terima kasih sebab kongsi , selalu sangat lalai .

cik ayuni said...

ambik sebagai ingatan...insyaALLAH

nasha sanza said...

bagus! nak jadikan ingatan untukku.....

Eena Arrina said...

huhu.sedih lak ni baca ni..insaf..sob2..

CekbOlat-bOlat said...

T___T byk lalai..

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome