Minions

04 December 2011

Sudah Ada Facebook Page! Jom Like Like Like!

Assalamualaikum

Anak bulan belum kelihatan. Dengan ini, saya, Mr Doctor, pemilik sah kepada blog mrdoctorspeaking.blogspot.com, mengumumkan bahawa, blog ini telah memiliki facebook page pada tanggal 3 Disember 2011. (Buat kelmarin lagi, harini baru boleh pasang lepas adjust size and position dia)

Oleh itu, seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk mengelike page ini bermula dari saat ini hinggalah pengumuman bahawa blog ini akan ditutup kelak. (Jangan harap mau tutup~hehe)

Aduhai penatla buat ayat skema ni. Err, ekceli ni bukanlah fanpage ya. Malu nak sebut fanpage coz... Blog ni ada peminat ka? MD saja ja buat kot kot la ada yang nak tau dengan cepat update blog ni. (ada ka??? =___=) Skarang kan semua orang dah ada facebook. Takmaula tertinggal dari arus pemodenan ni. Ekeke.

Okayyy. Sampai sini ja kot. Saja cewi nak kasitau korang pasal mende like like ni. BTW, like tau! Kalau korang ada pertanyaan or komen boleh gak tulis dekat sini ya. Jangan segan silu plak. ekeke



Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

4 comments:

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

da suka da blog incik dr

mashitah ismail said...

mashi org yg ke-10... ^_^

Mr. Doctor said...

DySha.Pink◕‿◕✿ : Arigato.. ^__^

mashitah ismail : Baru 10 orang.. hehe.. BTW thanks...

mashitah ismail said...

@Mr. Doctor

mashi dh klik iklan DC...
jom klik 'red bird' mashi plak...
^_^

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome