Minions

03 December 2011

Segment Review Blog Bersama Cc


Wah wah wah. Tengok banner pun comel gila ka. Petang ni MD join segment yang dianjurkan oleh Cik Cempaka or CC - Pemilik blog yang comel sangat amat terlalu begitu sekali cute melampau. Ayat takbleh blah sungguh.

Apa yang MD suka pasal blog ni?

  • Doodles dia comel sangat. Memang MD follower setia blog ni. Even blog ni dalam bloglist MD. Coz MD takmau terlepas daripada update terbaru Cc. Most entries ada doodles.
  • Cc jarang tulis entry panjang-panjang. Doodle yang Cc lukis dah well enough to express her feelings.
  • Cc jugak tak kedekut nak donatekan karya-karya dia kat orang ramai. Freebies yang dia bagi memang wonderful.
  • Blog Cc walaupun banyak pic yang menarik tapi tak berat sangat pun. MD pernah try timbang blog ni. Seriously, tak lebih langsung 100kb! So takdala berjambang berjanggut nak tunggu loading blog ni. Takda application merapu.
  • Cc ni peramah orangnya. Komen korang surely berbalas.
Okla tu. Serba ringkas pasal blog Cc. Atau nama blognya doodleliciouss. I'm so proud becoz she is my 100th follower. Still simpan printscreen dia. Ni ha :


Lalala. Suka betul. Tapi ada satu ja komen MD untuk Cc : Please buat doodle untuk laki pulak. Hehe. Mau join jugak? Klik banner untuk ke blog Cik Cempaka.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

11 comments:

Cik Cempaka said...

hhihi, dudel lelaki mmg fail lah..

tapi, next dudel mmg nak bg kamu..
tungguuuu...hihi

mashitah ismail said...

mashi jumpe blog CC di blog MD la...dua2 blog ni mmg awesome.. ^_^

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

cc pnye dudel meme cumel2 pn

merahitujambu said...

bagus kan buat sengmen cmni..kurang2 kita th ada org suka atau tidak blog kita

Fendy said...

mcm menarik je...nk join gak la

Cik Bhulat said...

comel doodle dia..doodle mr.doctor pon comel jugak.untung la pandai berdoodle...

Mr. Doctor said...

Cik Cempaka Wah!! Tak sabar nak tunggu doodle dari Cc!!

Mr. Doctor said...

mashitah ismail Blog Cc memang super awesome!!

Mr. Doctor said...

@DySha.Pink◕‿◕✿ : Memang tak boleh sangkal lg..

merahitujambu : yup.. boleh tau kebolehan and kekurangan kita..

Fendy : Join la.. kasi gempak blog Cc..

Cik Bhulat : Cc memang terer berdoodle.. MD maru merangkak ja.. =__=

hanna said...

dri segmen yang sme..

SALAM PERKENALAN...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segment-review-blog-bersama-cc.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

ala hai, comelnya..blog ini....suka sangat...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome