Minions

09 December 2011

Siput Terlekat Chewing Gum


Ok sekarang ni internet bukan macam siput dah. Tapi macam siput terlekat chewing gam kaler pink yang lekit-lekit tu. Got it? And one more thing, tak, Itu bukan siput babi

P/s : Siput boleh tukar jantina 2 kali seumur hidup. Peace.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

13 comments:

CekbOlat-bOlat said...

comel itu siput sedut kah? hekhek ingat tercekik cewinggam tadi.. lol~

Nur Nina Syahira Abd Ghani said...

haha . siput itu comel ^^

silent blogger said...

kalau bukan siput pig, siput ape?

Feza said...

comelnya siput. rainbow lagi tu.

Awan Biru said...

Comel siput itu.

Masalah talian internet itu memang masalah negara.

cik ayuni said...

comel tol siput sedut MD tuh..
bosong dea dah mcm rainbow gamatnya..:)

CCICute Design said...

hahhaha...cumil cput tu walaupon terlekat chewing gum..

Lea Isnawi said...

hehe. kesian siput tu

Mr. Doctor said...

Lembab gila.. Tak terkata lembabnya.. haha

Eimma said...

ta nak cakap banyak..cuma nak tumpang gelak je dekat sini..ahahha..klakar :)

Haris Khairuddin said...

wah! kalerful betol siput p** tu.. XD
kalau tahap siput pon dah terase keslowan dia..kalau terlekat chewing gum xtau la camne lak..

teha said...

eh , ye ek siput bole tukar2 jantina.. baru tau

merahitujambu said...

ciannnya siput tuuu..meh nk bukak tampalan gula2 getah tu..comelllllll

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome