Minions

29 November 2011

Menang Contest lagi!

Assalamualaikum...

Entry ini ditulis dengan penuh rasa kesyukuran coz MD dah menang lagi contest yang MD masuk. ~lalala. Err, pelempang mau? Bukan menang pun. No 4 ja. Excited lebih. Piraaaaah.

Ah! Tak kisah la. Janji ada gak nombor tu kan. Hehe. Terlajak happy sampai terpaksa curik masa yang sudah macam berlian dah skarang ni coz sibuk sangat. BTW, nak tau contest apa yang MD dapat no 1 plus 3 tu. Ni la dia.

Dan pemenang no 4, MD dapat :

1. sijil
2. RM 10
3. Lens

Ok lepas ni mak mesti pengsan tengok anak dia yang kelabu asap ni tiba-tiba mata biru. Ekceli ni first contest yang dapat hadiah yang MD boleh guna. Sebelum ni ada masuk 2 contests dah. Alhamdulillah, semua contests yang MD masuk ada rezeki. Tapi.....

Yang ni contest first yang MD join dalam sejarah blogging. And thank god dapat no 1. And hadiahnya ialah :

Hadiah mary kay compact pro (unfilled) bernilai RM150. Sangat mahal ok! Tapi, akhirnya harus dihadiahkan kepada ibu tercinta. Takkan MD nak pakai pulak? =__=

The next contest MD join is


Yang ni pulak MD dapat saguhati ja. Dan hadiahnya ialah :


Once again... Ni hadiah orang pompuan la! Taktau mau buat apa dengan benda ni. Korang mau? Hehe.

Anyway, thanks to Allah dapat rezeki dekat dunia blogging ni. Ni bukan riak ok! Cuma nak melahirkan rasa syukur atas nikmat Allah ni. Cewah. Ok la. Mau gerak dulu. Jangan lupa, sebelum submit apa-apa contest baca bismillah dulu tau. Moga-moga rezeki datang dengan keberkatan Illahi. Daaa!

P/s : Hari Khamis ni kenduri kat rumah. Mau melantak banyak2. Ekekeke

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

17 comments:

ღ Nurrul said...

wahh ! bestnye... Nurrul belom penah menang mane2 contest ag...
Tahniah...

Nur Nina Syahira Abd Ghani said...

Tahniah MD :) Setakat ni nina baru menang 2 contest :D

Nordin said...

Share2 la sikit bro. Hehe

amirnawawi said...

Tahniah! bertuah sungguh kamu ya.. Doodle yg kmu buat pom comel2 gak. xteringin nak sedekah satu kt saya ke? haha3..

Ana Farhana said...

comel nyerr doodle,tak reti buat pon..

tahniah :)

Azhafizah[フィザ] said...

sonoknye banyak dapat hadiah..tahniah MD!

Lyeanna Wana said...

wah bestnya !

cik kumbang said...

congrat!! :)

Nur Zulaikha said...

wahhhh..tahniah mr.d...

Lea Isnawi said...

comel sijil tu!

tahniah MD

pstt..bg kat lea jela mekap mary kay tu

hehe

hudahazwani said...

Salam perkenalan. .
Alahmdulillah. .rezeki MD. .
congrate :)

CCICute Design said...

MD email cci no acc dan alamat k...rsnye x bg lagikan...sbb cci cr dlm email x jumpo..hohohoho...

Mr. Doctor said...

ღ Nurrul Nanti ada la tu rezeki datang... ^___^

Mr. Doctor said...

@Lea Isnawi Haha.. Yang tu my mom nanak pulak..

Mr. Doctor said...

amirnawawi Memang nak berdudel lagi.. Tapi sibuk la skang ni..

Mr. Doctor said...

Thanks semua!! Inshaallah kalau ada rezki lg boleh menang contest lagi.. hehhehe.. Xda contest yang menarik hati la skang ni...

Yurie Namika said...

wah hebatnyer mr doctor ni. Congrats!! aja-aja fighting! heeee:)

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome