Minions

20 December 2011

I'm Pregnant???

Assalamualaikum

Seminggu tak update tiba-tiba dah pegnen? Biar betol.
Tak boleh ka? Kan ramai orang ingat MD pompuan.
Hehe. Takdala. Ekceli today...

A trip to Sungai Petani with my Sis Mimie. Psss, my sis dah back to blogging world after 3 months. Jom terjah SINI.

Oops, dah tersesat dari story. Well, masa pi tu, no breakfast! Only some biscuits. Akibatnya apabila tiba di bandar...

Belek-belek buku sekajap dekat Popular Bookstore then terus serbu Cool Blog. Yup, memang sedap. But I hate the benda bulat-bulat tu. Tak sejuk pun! Well then turun pulak tingkat satu and...

McDonald! Apa lagi, serbu la Prosperity burger yang sedap gila ni sampai jilat-jilat blackpaper sos yang lekat dekat wrapper tu. Huhu. Ok done. Then, terus pergi Village Mall pulak. But...
Pizza Hut! Dah lama mengidam pizza 7 cheeses yang dalam iklan tu. Lagi mau tunggu? Serbu la! Mushroom soup ja tak licin, yang lain, tak payah cuci pinggan dah. Mau terhinjut-hinjut jugak la keluar. Uik, tak habis lagi la. Mana ada desert lagi. So, Tutti fruitti! Oh yeah. Pusing-pusing keliling tu cari kedai dia. Takda pun! Dah la terik gila. Finally. 

Yogo Goyo! What the? Eleh. Sama ja macam TF tu, asal pun kedai ni nama Frutti Frutti. Maybe tukaq nama takot kena saman kot. Terasa bagai Najwa Latif sekejap. Haha. After that semayang jap dekat Tesco then singgah Fairy Cake and Bakery nak beli apa-apa yang patut untuk take away to Baling. 

Just can't ignore the blueberry ice-cream cake. Oopssy. Terbeli sudah. 3 o' clock, it's time to go home! Er, another one and a half hour trip. Some snack maybe?

Seriously, ni bukan wedges ok! Ni kopok lekor beli kat tepi jalan jek. Yummy!

This is what happen when orang pekan pergi ke bandar. Haha. Semua rasa nak beli. So, Apa kaitannya dengan pregnant pulak ni? Marapu la kau. Well..

Orang pregnant = Kuat makan
Aku = Kuat makan
Aku = Orang pregnant?

Apa-apa ja lah.

P/s : Perasan tak cam takda motif ja pi bandar. Ekceli part other than food dah di-cut. Kredit to Sis Mimie yang banyak sponser food ni. Hehe. Okbai.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

16 comments:

CekbOlat-bOlat said...

anak spe tu syg? ank i eh? hahah..
btw tuh bby cacaing looo.. -,-"

cik ayuni said...

wa, hepi outing ya MD

CCICute Design said...

hoiii....kuatnyer makan..temok kang...terus tunggu tarikh due...hhahah

Cik Cempaka said...

pasni tukar tajuk blog la..Encik dokter Bulat ^^

Siti Nur Aisyah said...

adoi,kuatnya makan,heheh

Tengku Puteri said...

hee..haah mcm org pregnant..hehe.. suma nmpak suma dia nak..hee

Anis Diyana said...

ala ala laparlah pulak

merahitujambu said...

ahahaha...org x preg. pon kuat mkn..x kira masa..cm sy..tp x gemok..sedih!

Nur Zulaikha said...

walaupun doodles rase nak makan jgk dodol tu..

PJK Besout 2 said...

wow! manyaknye makanan! hehe

Mr. Doctor said...

@CekbOlat-bOlat : Kompem ccg... Rasa geli2 ja kat prut ni.. huhu

cik ayuni : Hepi sgt ^__^ Walaupun cuti ni xda g mlncong mna2..

CCICute Design : Dah temok dah pun.. Due date mlm smlam.. Mau stngh jam gak la dlm toilet.. memulas gla..

Cik Cempaka : Macam sedap gak nama tu ^__^

Siti Nur Aisyah : Nafsu mkn.. Memg xleh controll.. huhu

Tengku Puteri : Tau xpa.. ekeke

Mr. Doctor said...

Anis Diyana : Sedap wooo.. nyum3..

merahitujambu : Jeles woo mkn bnyk tp x gmuk.. nak jgak cmtu..

Nur Zulaikha : Gigit la... Liat ckit.. huhu..

PJK Besout 2 : Banyak ka? Biasa ja.. hahaha

Tee Chan said...

ahahhaha.. ingat kak mimie yg pregnant :) ..ho3

akubest501 said...

lapar pulak bila baca entri ni...hehehe

nabuu said...

pearl :3 nak pearl byk byk

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome