Minions

11 December 2011

Shoutmix Akan Ditutup!!!

Assalamualaikum

Bagi pengguna shoutmix, pasti kita sedih bila dapat tau yang perkhidmatan free shoutmix yang kita guna selama ni akan diSTOPkan. Ulang sekali lagi, STOP. Kalau korang nak guna jugak, kena la bayar. Sumber? Korang ada perasan tak benda ni :

Perasan x ada important notice tu. Cuba klik. Pastu korang baca la artikel dia yang menyayat hati. Huhu.

Ok berita yang sangat menyedihkan buat blogwalker macam MD. Perkhidmatan free akan ditamatkan pada 1 Januari 2012. Lepas ni boleh guna benda ni pulak :

Atau korang nak Shoutmix yang berbayar?

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

14 comments:

miss ida said...

habis tu kita kena delete la shoutmix tu?macam mna erkk?

nurAIN said...

aah la.. baru perasan.. :(
kne bayo pulak yerw..
tq info ya MD..

Prince said...

Sy guna cbox skang ni leh dapat dari cbox.ws ",

Awan Biru said...

Alahai, dah nak kena tutup. Terima kasih inform.

merahitujambu said...

bayar2 ni yang lomah ni.hee..thanks share..baru perasan jugak..

anamizu said...

aiseh shoutmix plak nk close?? dah la aritu dgr widget folower pon bakal dimansuhkan jugak T___T






luv,
cik ana

anamizu said...

MR.DOCTOR, cik ana letak blog MD kat list budak bucuk sebab kiut sgt..hehe





luv,
cik ana

★ aIsyaH ★ said...

ha'a la..
xperasan plk..
thx yurp!^^

Addin said...

ish addin baru tau.

mashitah ismail said...

dtg singgah... harap dapat membantu utk mengundi mashi.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/12/contest-papa-i-love-you.html
^_^

Cik Chokie said...

sedih betul la macam ni . tunggu nak akhir bulan la baru tukar ^^

CekbOlat-bOlat said...

tengkiu syg skandalku ^^ *bajetrindu hikhik

Cik tikah said...

tu la.s edih je sebab tu cik tikah dh guna cbox lak :)

Cik Cempaka said...

Cc dah review blog kamu

http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/12/review.html

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome