Freebies!!! Doodles Boys Korean Hair Style

07 December 2011

Assalamualaikum..

A short speech only ok? MD ada buat doodle untuk ucapan Hari Asyura semalam. So, alang-alang dah buat tu kan. Boleh la share dengan korang. Lepas ambik komen ok? Kalau yang tak follow lagi tu sila la ya. Page Facebook pun dah ada. Hehe. Kuat beletiaq pulak mamat ni. Nah ambik la.









Cute tak? *Soalan mintak kena bom. Anyway, dudel dah makin comot. Macam biasa MD x pandai la nak colouring. Kalau nak yang girls punya boleh amik kat SINI ya. Ok bai.

P/s : Korang perasan tak iklan churp churp besar gedabak tu? Sori ya mengganggu. Sementara ja.

26 comments:

  1. rambut comel! buatlah baju gaya korea jugak lain2.. xda masa ye? ok2 paham.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. encem lah....cute tite pun ade jgk...hehehe nk curi satu lah....heheheh

    ReplyDelete
  3. cik amek wrne itam ek^^ dh polo..

    ReplyDelete
  4. assalmualaikum...lawa2nya doodle tu mama amik yer...:)

    ReplyDelete
  5. alahai..comel nya doodle =]

    ReplyDelete
  6. EEEEE GERAM NK NGORAT DOODLE AWOK LEH.

    ReplyDelete
  7. nak doodle tu semua..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/24-spontaneous-thursday-miss-nadya.html

    ReplyDelete
  8. comey dodoi ni.tapi xtau nak boh tang mana.haha.tima kasih na suh ambik.sebabkan org bg free.kebas ja la..btw, follow ustaz rock kat sini..

    ReplyDelete
  9. Cer DM but doodle kt cekbolat.. heheh
    skndal ye ^^

    ReplyDelete
  10. comel pluss hencem ,, mintak 1 .. hehehe

    ReplyDelete
  11. comel2 doodle nie..mna da huduh..huhuh~

    ReplyDelete
  12. wieya nak ambil satu boleh ?? *kelip2 mate

    ReplyDelete