Dec 7, 2011

Freebies!!! Doodles Boys Korean Hair Style

Assalamualaikum..

A short speech only ok? MD ada buat doodle untuk ucapan Hari Asyura semalam. So, alang-alang dah buat tu kan. Boleh la share dengan korang. Lepas ambik komen ok? Kalau yang tak follow lagi tu sila la ya. Page Facebook pun dah ada. Hehe. Kuat beletiaq pulak mamat ni. Nah ambik la.









Cute tak? *Soalan mintak kena bom. Anyway, dudel dah makin comot. Macam biasa MD x pandai la nak colouring. Kalau nak yang girls punya boleh amik kat SINI ya. Ok bai.

P/s : Korang perasan tak iklan churp churp besar gedabak tu? Sori ya mengganggu. Sementara ja.

Connect With Me in Social Media:

26 comments:

  1. rambut comel! buatlah baju gaya korea jugak lain2.. xda masa ye? ok2 paham.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. encem lah....cute tite pun ade jgk...hehehe nk curi satu lah....heheheh

    ReplyDelete
  3. cik amek wrne itam ek^^ dh polo..

    ReplyDelete
  4. assalmualaikum...lawa2nya doodle tu mama amik yer...:)

    ReplyDelete
  5. alahai..comel nya doodle =]

    ReplyDelete
  6. comel2 smuanya..hihi

    ReplyDelete
  7. EEEEE GERAM NK NGORAT DOODLE AWOK LEH.

    ReplyDelete
  8. nak doodle tu semua..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/24-spontaneous-thursday-miss-nadya.html

    ReplyDelete
  9. comey dodoi ni.tapi xtau nak boh tang mana.haha.tima kasih na suh ambik.sebabkan org bg free.kebas ja la..btw, follow ustaz rock kat sini..

    ReplyDelete
  10. Cer DM but doodle kt cekbolat.. heheh
    skndal ye ^^

    ReplyDelete
  11. doodle boy...hehe.. comel..

    ReplyDelete
  12. comel nyee . hnsem gak .hehe

    ReplyDelete
  13. comel pluss hencem ,, mintak 1 .. hehehe

    ReplyDelete
  14. comel2 doodle nie..mna da huduh..huhuh~

    ReplyDelete
  15. wieya nak ambil satu boleh ?? *kelip2 mate

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome