Minions

07 December 2011

Freebies!!! Doodles Boys Korean Hair Style

Assalamualaikum..

A short speech only ok? MD ada buat doodle untuk ucapan Hari Asyura semalam. So, alang-alang dah buat tu kan. Boleh la share dengan korang. Lepas ambik komen ok? Kalau yang tak follow lagi tu sila la ya. Page Facebook pun dah ada. Hehe. Kuat beletiaq pulak mamat ni. Nah ambik la.









Cute tak? *Soalan mintak kena bom. Anyway, dudel dah makin comot. Macam biasa MD x pandai la nak colouring. Kalau nak yang girls punya boleh amik kat SINI ya. Ok bai.

P/s : Korang perasan tak iklan churp churp besar gedabak tu? Sori ya mengganggu. Sementara ja.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

26 comments:

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

wah kacak2 dudel..

CikWani said...

comelll..

dRopPuc!noo™ said...

rambut comel! buatlah baju gaya korea jugak lain2.. xda masa ye? ok2 paham.. hehe.. :)

PeJuAnG CinTa said...

lawa nye dodol !!! hahaha

Miss Niesa said...

comel nya ^_^

orycandy said...

encem lah....cute tite pun ade jgk...hehehe nk curi satu lah....heheheh

FiHa said...

hensem doodle !

Original CikTeddy said...

cik amek wrne itam ek^^ dh polo..

maszull said...

assalmualaikum...lawa2nya doodle tu mama amik yer...:)

Cik Bhulat said...

alahai..comel nya doodle =]

Bibi said...

comel2 smuanya..hihi

merahitujambu said...

EEEEE GERAM NK NGORAT DOODLE AWOK LEH.

Miss Nadya said...

nak doodle tu semua..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/24-spontaneous-thursday-miss-nadya.html

::Mastura Zakaria:: said...

comey dodoi ni.tapi xtau nak boh tang mana.haha.tima kasih na suh ambik.sebabkan org bg free.kebas ja la..btw, follow ustaz rock kat sini..

CekbOlat-bOlat said...

Cer DM but doodle kt cekbolat.. heheh
skndal ye ^^

CCICute Design said...

comeynyer...dan hencemm....

Aien Not Alien said...

doodle boy...hehe.. comel..

headayahchul :) said...

comel nyee . hnsem gak .hehe

hazanis said...

hensem..hakssss

=.= Cik Nami =.= said...

comel pluss hencem ,, mintak 1 .. hehehe

chenta_axeem said...

comel2 doodle nie..mna da huduh..huhuh~

Diana Zander said...

Saya ambik yaa..thnks..

dhia adawiyah said...

wieya nak ambil satu boleh ?? *kelip2 mate

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome