Dec 22, 2011

Misteri Nama Lisa

Assalamualaikum

L.I.S.A. Sedap nama tu kan? Tapi, ada satu misteri pasal nama tu yang teringin sangat MD nak tau. Korang tak caya? Cuba tengok kat bawah ni...



1. Mona LISA


Sapa yang tak pernah tengok lukisan Mona Lisa ni. **Dalam TV or megazine pun dikira ok. Merupakan karya agung Leonardo Da Vinci abad ke-15.  Orang kata lukisan ni nampak hidup dan senyuman dia nampak misteri. Ya ka? Biasa2 ja. Dah la takda kening. Huhu. Nampak sangat i'm art blind =____=



\

2. LISA Surihani

Wah. Ini pujaan hatiku. Sapa yang tak suka gadis berwajah lembut nu. **Walaupun suara dia garau sikit. Sapa yang kata dia ni tak comel or cun kompem rabun teruk. Segak gila kot. Majoriti semua jejaka malaya adore dia ni. Tapi sayang, Yusri KRU dah kebas dulu. Melepassss.



3. LYSSA Dollixious

Sapa tak kenal gadis Penang ni angkat tangan! **Bunyi cengkerik ja tinggal. Kompem mesti semua orang kenal kan. Blogger paling fofular di abad ini. Dengan lebih 37k followers tegar, she is one of the best blogger in Asia. Baru 19 yaw. But she is taken already. Hahaha. Ingat! lyssasecret.com ^___^ 

***********************************************

Hek eleh doktor mereng ni.. Apa yang misterinya? Kasi orang saspen ja..

Well, apa yang misteri kat sini semua yang nama Lisa ni top-mengetop sesangat. Er, Lyssa tu pun bunyi sama ja kan. Pergi sana sini semua orang kenal. Memang dah ditakdirkan kot yang nama Lisa tu semua hebak-hebak bangat. Huhuhu. Apa pendapat korang?

P/s : Lepas ni kena tukaq nama blog la. Maybe kena letak nama camni kot kasi glemer sikit :




Huhu.. Just kidding..

Connect With Me in Social Media:

26 comments:

  1. alaa.. nme cekbolat takde -_-" takpe fine.. skandal lupe! huwaaa..hahaha

    ReplyDelete
  2. gadis bernama lisa mesti cantik je..rahsia jugak tu

    ReplyDelete
  3. ingat monalisa jer..
    lyssasecret pon hader..hahaha
    XD

    ReplyDelete
  4. haha...mcm tu pun bole... :)

    ReplyDelete
  5. wahahaha...perasan jerk... :P

    ReplyDelete
  6. hekhekkk . Malu pulak eden dengan entry ni . Tak pasal2 Lyssa nama Lyssa sekali tempek kat situ haaa . kihkih .:) btw , nice entry nih . lalaal~ i loikee . Paling tak tahan .. Yang warna warni kat bawah tuhh ..
    Doktor Muda Boipren Lisa ! Sempoii lah . Cer try . kot meletop ! haha :)

    ReplyDelete
  7. amboii doc siap nk tukar nama blog.. hahaha.. hebat sungguh penangan lisa..

    ReplyDelete
  8. hehe.ingatkan betul2 boipreng lyssa faizureen tadi :p
    saje bikin saspennnn :P

    ReplyDelete
  9. haha ! terbaiklahhh ! heh ~ nk juga uhhh yang bawah tu :P

    ReplyDelete
  10. HAHA org yang bernama Lisa semua cantik-cantik kan :)

    ReplyDelete
  11. haha best entry ni .lawak lah . =D

    ReplyDelete
  12. kalo camtuh nk tuka name lisa jugak laa . haahah3

    ReplyDelete
  13. cer tukaq cer tukaq! hihihi...mana tau t fofular gak =p

    ReplyDelete
  14. fuyoo , ada orang tu suka lisa surihani laa . :P

    ReplyDelete
  15. nama saya pun Lissa jugak, hehe.. :D mana misteri nya ?

    ReplyDelete
  16. semua nama itu indah :) hehe.. done follow doktor.. saya nurse ekin.. hehe. time kacih.. btw,nice entry

    ReplyDelete
  17. :: LiesA :: Cewah... Syok la tu ada nama dia... ekeke

    CekbOlat-bOlat : Nanti MD buat entry pasal org bulat pulak ya... don't leave me... ahahah

    Cik Bhulat : Tu r... cun melecuns..

    myra azraff : Janji ada bunyi L.I.S.A tu kira ok la... haha

    Iznie : Yup... misteri kan.. hahaha

    ReplyDelete
  18. Nurul Nadiah Karim : Kan... MD dh ckp dah.. hehe

    CCICute Design : Skali skala prasan pun ok gak.. hehe

    Lyssa Faizureen : Nak try la ni... huhu.. tunggu2..

    Tengku Puteri : Biasa la.. gila glemer.. hehe

    ctzainal : Amboi... melampau sgguh mau jd boipren dia sgguh.. heheh

    ReplyDelete
  19. smilenajah93 : Boleh2... Cer try tngok.. hehe...

    Nur Fazrina Hadi : x dpt dsgkal lg.. memang cuns.. ^___^

    rAra : Lawak ka? Serius ni.. hehe =___=

    are ayiee : Tu r... try la tngok.. ekeke

    Si Biskut Rangup : Kompem.. haha.. Nanti bila dh fofular jngn jelez tau..

    ReplyDelete
  20. Shaidatul Aireen : Suka gak.. ^___^

    Ratu Lissa Nanti saya slitkan... haha

    theonlygirl : Sedap gak nama tu.. ekeke

    ASHIKIN AZMI ~ : Thanks ya Cik Misi.. haha

    ReplyDelete
  21. Untung perempuan nama Lisa erk...Asik dipuja sang teruna jer... Lisa ke, Lyssa ney ke sama2 menjadi perhatian sang lelaki...Wahh untung btul

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome