Minions

22 December 2011

Misteri Nama Lisa

Assalamualaikum

L.I.S.A. Sedap nama tu kan? Tapi, ada satu misteri pasal nama tu yang teringin sangat MD nak tau. Korang tak caya? Cuba tengok kat bawah ni...



1. Mona LISA


Sapa yang tak pernah tengok lukisan Mona Lisa ni. **Dalam TV or megazine pun dikira ok. Merupakan karya agung Leonardo Da Vinci abad ke-15.  Orang kata lukisan ni nampak hidup dan senyuman dia nampak misteri. Ya ka? Biasa2 ja. Dah la takda kening. Huhu. Nampak sangat i'm art blind =____=



\

2. LISA Surihani

Wah. Ini pujaan hatiku. Sapa yang tak suka gadis berwajah lembut nu. **Walaupun suara dia garau sikit. Sapa yang kata dia ni tak comel or cun kompem rabun teruk. Segak gila kot. Majoriti semua jejaka malaya adore dia ni. Tapi sayang, Yusri KRU dah kebas dulu. Melepassss.



3. LYSSA Dollixious

Sapa tak kenal gadis Penang ni angkat tangan! **Bunyi cengkerik ja tinggal. Kompem mesti semua orang kenal kan. Blogger paling fofular di abad ini. Dengan lebih 37k followers tegar, she is one of the best blogger in Asia. Baru 19 yaw. But she is taken already. Hahaha. Ingat! lyssasecret.com ^___^ 

***********************************************

Hek eleh doktor mereng ni.. Apa yang misterinya? Kasi orang saspen ja..

Well, apa yang misteri kat sini semua yang nama Lisa ni top-mengetop sesangat. Er, Lyssa tu pun bunyi sama ja kan. Pergi sana sini semua orang kenal. Memang dah ditakdirkan kot yang nama Lisa tu semua hebak-hebak bangat. Huhuhu. Apa pendapat korang?

P/s : Lepas ni kena tukaq nama blog la. Maybe kena letak nama camni kot kasi glemer sikit :




Huhu.. Just kidding..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

26 comments:

:: LiesA :: said...

haa ! LISA ! hahhaa

CekbOlat-bOlat said...

alaa.. nme cekbolat takde -_-" takpe fine.. skandal lupe! huwaaa..hahaha

Cik Bhulat said...

gadis bernama lisa mesti cantik je..rahsia jugak tu

myra azraff said...

ingat monalisa jer..
lyssasecret pon hader..hahaha
XD

Iznie said...

haha...mcm tu pun bole... :)

Nurul Nadiah Karim said...

lisa :)
setuju~setuju!

CCICute Design said...

wahahaha...perasan jerk... :P

Lyssa Faizureen said...

hekhekkk . Malu pulak eden dengan entry ni . Tak pasal2 Lyssa nama Lyssa sekali tempek kat situ haaa . kihkih .:) btw , nice entry nih . lalaal~ i loikee . Paling tak tahan .. Yang warna warni kat bawah tuhh ..
Doktor Muda Boipren Lisa ! Sempoii lah . Cer try . kot meletop ! haha :)

Tengku Puteri said...

amboii doc siap nk tukar nama blog.. hahaha.. hebat sungguh penangan lisa..

ctzainal said...

hehe.ingatkan betul2 boipreng lyssa faizureen tadi :p
saje bikin saspennnn :P

smilenajah93 said...

haha ! terbaiklahhh ! heh ~ nk juga uhhh yang bawah tu :P

Nur Fazrina Hadi said...

HAHA org yang bernama Lisa semua cantik-cantik kan :)

rAra said...

haha best entry ni .lawak lah . =D

are ayiee said...

kalo camtuh nk tuka name lisa jugak laa . haahah3

Si Biskut Rangup said...

cer tukaq cer tukaq! hihihi...mana tau t fofular gak =p

Shaidatul Aireen said...

fuyoo , ada orang tu suka lisa surihani laa . :P

Ratu Lissa said...

nama saya pun Lissa jugak, hehe.. :D mana misteri nya ?

theonlygirl said...

suka nama LISA AULIA! ^^

ASHIKIN AZMI ~ said...

semua nama itu indah :) hehe.. done follow doktor.. saya nurse ekin.. hehe. time kacih.. btw,nice entry

Mr. Doctor said...

:: LiesA :: Cewah... Syok la tu ada nama dia... ekeke

CekbOlat-bOlat : Nanti MD buat entry pasal org bulat pulak ya... don't leave me... ahahah

Cik Bhulat : Tu r... cun melecuns..

myra azraff : Janji ada bunyi L.I.S.A tu kira ok la... haha

Iznie : Yup... misteri kan.. hahaha

Mr. Doctor said...

Nurul Nadiah Karim : Kan... MD dh ckp dah.. hehe

CCICute Design : Skali skala prasan pun ok gak.. hehe

Lyssa Faizureen : Nak try la ni... huhu.. tunggu2..

Tengku Puteri : Biasa la.. gila glemer.. hehe

ctzainal : Amboi... melampau sgguh mau jd boipren dia sgguh.. heheh

Mr. Doctor said...

smilenajah93 : Boleh2... Cer try tngok.. hehe...

Nur Fazrina Hadi : x dpt dsgkal lg.. memang cuns.. ^___^

rAra : Lawak ka? Serius ni.. hehe =___=

are ayiee : Tu r... try la tngok.. ekeke

Si Biskut Rangup : Kompem.. haha.. Nanti bila dh fofular jngn jelez tau..

Mr. Doctor said...

Shaidatul Aireen : Suka gak.. ^___^

Ratu Lissa Nanti saya slitkan... haha

theonlygirl : Sedap gak nama tu.. ekeke

ASHIKIN AZMI ~ : Thanks ya Cik Misi.. haha

Sheeszshira Shiraz.... said...

Untung perempuan nama Lisa erk...Asik dipuja sang teruna jer... Lisa ke, Lyssa ney ke sama2 menjadi perhatian sang lelaki...Wahh untung btul

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome