Minions

17 April 2016

Appreciation Post : Rosnordin

Assalamualaikum



Pernah jadi macam ni? Kita punyala excited bila dapat surat/parcel tapi bila p tengok atas meja tu dah ada orang bukak.. Memang perangai mak mak kan.. Hahaha.. I guess our parents have their own curiosity.. Tak surprise dah.. T____________T

Anyway the parcel i've been talking about was from blogger ROSNORDIN .. Haritu beliau buat segmen and Alhamdulillah MD dipilih jadi winner.. Actually this story was way back in  January 2016 tapi baru nak ceghita.. Adehhh.. I really really really wanted to write this earlier tapi.. Tapi.. Nak buat alasan apa eh nak cover malas tu.. Hahaha.. Apapun tertulis jugak entry ni as a appreciation to Ms. Rosnordin.. Thank you!!!

So here it is..

Kotak lawaaaaaa.. Tapi pembalut, reben semua my mom dah cabut.. Adeiii
It's a book! With an envelope.. Surat cintakah?
Biografi Muhammad Bin Abdullah.. Oh haritu ada cerita dekat somebody I receive a book on Muhammad Bin Abdullah.. Guess what? Dia tak dapat tangkap who's Muhammad Bin Abdullah.. Ingatkan author buku tu.. Sebab we seldomly baca nama penuh Baginda kan..
Came along with handmade punya penanda buku.. Lawaaaaaaaa.. Ingatkan confession surat cinta.. Tapi tak kena la pulak hantar dengan buku Islamik.. Huhu

Patutnya this entry should be attached dengan review buku sekali.. To be honest, I haven't read it yeat.. Eh bukan takmau or malas baca.. Ekceli masa buku sampai dekat kampung haritu my father was interested to read it.. So I've decided to leave it dekat kampung dulu.. InshaAllah cuti puasa nanti balik kampung baca.. The book have been passed around to spread the knowledge.. Semoga bertambah pahala orang yang memberi tu and semoga dimurahkan lagi rezeki beliau..

Till I write again.. Adios..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

6 comments:

Ana Fatihah said...

Dah baca buku tu. Memang terrrbaikkk.

Allahumma solli ala Muhammad.

Mr. Doctor said...

@Ana Fatihah Allahumma solli ala Muhammad.. InshaAllah cuti bulan puasa ni boleh balik kampung baca..

ros nordin said...

Ya Allah terharunya ada ramai yang baca - Thank you Mr.D untuk entry ni. Harap semua suka dan sama2 kita kongsi pahala dan manfaat :)

Mr. Doctor said...

@ros nordin Terima kasih sekali lg Miss Ros Nordin.. InshaAllah =)

ct cheery said...

Pinjam doc???heheh

dear anies said...

boleh sy pinjam? heheheheh

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome