Minions

23 August 2012

Beraya Bersama Irine Nadia Marcello

Assalamualaikum


Irine Nadia? Mana? Mana?

Tengok kiri... Tengok kanan... Tengok kiri... Tengok kanan lagi...



Takdepon.. Mana Irine Nadia?
Hehe.. Laju ja kan kalau sebut pasal blogger gojess ni...
Sekarang kena panggil Puan Irine dah...
Boys sila tutup mulut rapat-rapat ya...
Ekceli nak cerita yang...
Haritu saya pi wedding beliau! Wewiiiit...

No need to story sangat la kan semua skali start dari Keyel ke Masjid Tanah, Melaka.. Panjang sangat satgi jemu pulak korang baca.. Gambo pun sikit ja.. X sempat nak snap banyak-banyak.. Sampai pon dah lambat.. Salah my sis lambat sangat dari Johor.. Kalau nak tengok lagi boleh la google atau terus ke laman web irinenadia.blogspot.com.. 


See? Dah lewat dah.. VVIP mesti la sampai lambat kan.. (sesat cari jalan sebenarnya = ='')

Meet the driver.. Yang kanan tuh.. Kawan my sis.. Miss Aisah Hanafi.. Anddddd.. Fatin Liyana! Fewiiit! Dua-dua model ok..

Wehee.. Kami pulak.. my sis yang kat kanan tu.. Fatin Liyana yang suruh buat peace centu ok.. Kiut kan? Muehehe

Hah jumpa pong pengantin.. Tengah karaoke.. Dua insan kah lagu dia? Lupa plak..

And her husband's turn..

Habis menyanyi ofkos la kena serbu kan.. 

And there she is.. Superbly gojesss..

Kalau perasan ada gambo yang kena potong kat hujung tu...
That's me la.. hehe
Censored itu wajib...
This wedding ceremony dah lebih sebulan lepas dah pon...
Terlambat post la pulok... lalala~~~

Cuti lama-lama xde benda nak buat busan jugak kan...
Haritu godek-godek laptop usang ni terjumpa gambo-gambo kat atas tu...
Dan jugak ini...

Yah itu bukan shin-chan..

Nak lukis gambar wedding sweet couple ni...
Ingatkan nak kasi sebagai hadiah... Letak frame ke apa...
Memandangkan drawing ni takmau nak jadi cantik...
Dan laptop usang ni asyik KO tanpa fungsi "autosave" (dammitt)
Akhirnya terbengkalai ja...

Berkat bulan syawal mood melukis datang balik... (cewahh)
So my aidilfitri bersama Irine Nadia Marcello la! huhu
Tapi buat saja-saja ja.. Nak bagi pun segan sebab dah lambat sangat...
Upload kat sini ja la buat tatapan stalker...

Tadaaaa!



Bertambah-tambah segan nak kasi sebab tak pandai buat bagi detail...
Boleh yang simple simple ja...

And kalau ada yang bertanya macam mana saya boleh dijemput ke kenduri blogger femes ni...
SAYA LA BOYPRENG LAMA BELIAU!
Ekekeke.. Ofkos la melawak ja..
Ekceli my sis yang di-invite.. Saya menyebok ja..
Sekian.. Assalamualaikum...

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

24 comments:

Hanamiko Sakura said...

boleh lah tu.. tompang sekali.. hehe

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ooo... kte x dijemput pun.. nape p malak x gtau boleh dtg uma

Syasya Johan said...

patut siapkan doodle tu awal2 kot2 kak (puan.hehe) irene boeh guna buat guna fr kad kawin.cehceh ><

talented (:

ain soofiyah said...

untunglaa...

merahitujambu said...

nanti kawin saya sila dtg ye mr doktor..insyaALLAH

bariah said...

Doodle comel >\\<

cci said...

amboii.... besttnya... ^_^ selamat hari raya...

Siti Saleha said...

cantiknya mantin... Mr doktor kawin kang jemput ye.

Areef Ibn Naim said...

salam,

sesekali tumpang glamer kan, tp sygnya orgnya pemalu plak sampai gambar pun kena crop, hehehe...

to be honest, cute sgt gambar lukis tu... cantiklah...

[farah alias] said...

hai dokter muda!! 1st time singgah di sini dan farah alias sangat2 terjatuh hati dengan belog nih..!! siap masukkan dalam bloglist lagi. belog yang gojes ^_^

izzah said...

huntonglah :)

[ Yuyu Atiqa ] said...

Wahh !
tu diaaa..
terbaik ! :D

CekbOlat-bOlat said...

Ouh masjid tanah dekat ngn kolej bolat .. y not tak terus ke tanjung agas ? hahah :P

untnglah dapat pegiiiii T__T
kita yang dekat ni pun tak dapat pergi..

fifie said...

Irine memang cute tak ingattt.

Cendol said...

ha pengantinnye mmg gojes ah!

Irine Nadia MaRceLLo said...

mr doctor! hehe.mula2 baca tanya sape dia ni, laki ke prmpuan punye blog :)

thanx gambar bwh skali tu.sebijik same! :P :P :P

onie said...

kemain dia crop gambar ye,hihi..salam lebaran dari onie :D

Azzah said...

bestnya dpt pi wedding blogger..

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer dapat g wedding beliau...

Cinta Misteri said...

Hahaha.. Dr tumpang hadir. Seb baik invitation not by card. 1 card 1 kepala, dok bwh pokok jer lah snap foto dari kejauhan. Hehe

Ain Dzaya said...

aishh! baru je nak usha gambar ensem tepi tu.tp kene cut :(

AtEn nAbilA said...

untung laaaa hg nazir ! jeles !

Supermom Fazlina said...

Cute blog .. :)

cik amal said...

comellnya doodle tu :D

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome