Minions

01 April 2012

Hahaha.. Earth Hour?

Assalamualaikum

Tiada salahnya dengan Earth Hour..
Tiada salahnya nak selamatkan Bumi..
Cuma...


Get the point? Good..
Sama-samalah kita mencari keredhaan Illahi..
Semoga Bumi Allah ini sentiasa aman dan sejahtera..
^___^

Tabik spring korang yang support Earth Hour! **Toink3
Me? err, terlupa pulak nak tutup lampu..
Next year pulak insyaAllah..
=_____=

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

27 comments:

[ Yuyu Atiqa ] said...

Assalamualaikum..

Haha. terbaik ahh MD !
An awesome entry ! Serious. :D
Keep it up.

Wassalam.

IEQA HALIM said...

Haha , suka suka ! :)
Ieqa tak tutup lampu pun , tutup lampu youtube je . Hikhik

Mardhiyyah Ridzuan said...

Haha. Peringatan bermakna. Awat Earht Hour beramai2 tu pe cer pulak. Bergelap, bercampur2 laki pompuan. Walahua'lam...

keri ikhwan said...

pergh.. sentap! haha

syafeika edora said...

hahaha.. agak laa.. eh eh mmg kene r.. > <

Amirah Zulhijjah said...

haha..nice...betul2..aurat pun nk jge kn..^^

Myra Azraff said...

kan dah kene troll..huahaaha..okey,saya tak tutup lampu pon..hahaXD

Hitsugaya Hadi (氷) said...

aiiii,,MD pon minat troll gak kerr ... wahaha,,,

tahun depan tu lama tuu,,, hadi tiap2 hari buat,, time nk tido laaa.. haha

megu-megu said...

waktu earth hour tu da tertido plak...mmg tutup lampu tp aircond bukak >__>
anywy,comel tol doodle tu

Ckin Kembaq said...

satu rumah kmi tutup lampu lebih setengah jam..sebab rasa best..sbbnya kan jarang buat kan..dan sokong sama.. ^_^

Hanamiko Sakura said...

hahaha...

terbaik XD

sama2 kita mencari keredhaanNya... :D

merahitujambu said...

mendalam maknanyaa..terbaik2

Syarafi[skyforce331] said...

memang terkena betul pompuantuu..haha..tulaa tutup aurat lebih penting dari tutup lampuu :)

yanyan shzk :) said...

like this post~
hehe XD

Syasya Johan said...

troll :D
memang makin lama ramai yang abaikan pasal tutup aurat nikan.
btw,saya pun terlupa tutup lampu.haha

Syarafi[skyforce331] said...

fi masukkan blog ni dlm bloglist fi :)

nur_za said...

hehe..comei kot doodle tu..hehe
penuh maksd tersirat tu

Miziey said...

You've been trolled!!!
Kah3. Direct hit lah.

Earth Hour? bila ek? mihmihmihmih.
x)

wani ★ mis0pink said...

kan dah kena perli balik >.< hahah :B

Syarafi[skyforce331] said...

dudel yang terkena..muahaha XD

Syira Qahira said...

salam...

harap-harap mesej ni sampailah kepada yang tertentu yea ;)

anie said...

tutup lampu gak tapi kejap je

CekbOlat-bOlat said...

wawww ! waww ! sgtttttt... makan dlaam XD

Azzah said...

kesian dia kena troll..

Boni JLL3 said...

hahaha.. betul tu. yang penting walau apa pun yang kita buat, kita haruslah mencari keredhaan Ilahi

nanad said...

nasihat yang baik ^_^

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
bagi" motivasi
Saat kamu menemui batu sandungan janganlah kamu ptus asa,
karena semua itu pasti akan ada solusinya.,.
si tunggu kunjungan baliknya gan.,

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome