Feb 5, 2012

Ibu Yang Pelik...

Assalamualaikum...

Ok diakui tajuk itu memang takleh blah.. Ini bukan kisah supermom yang boleh terbang tu.. Or bukan juga kisah ibu pelik yang melahirkan bayi kembar lapan secara normal.. Tak.. Ini cuma kisah tentang ibu aku.. Lebih vogue lagi dengan panggilan MAK..


There she is.. Cuns kan? *Baik korang hangguk*.. Tetap vogue walaupun taun ni dah nak pencen dah.. Hehe..
Ok back to the topic.. Apa yang pelik itu ialah..

She hates ikan keli padahal satu family yang lain suka gila sampai kepala ikan tu pun turut dikunyah sampai hancuss.. Ok pelik tak?

*tak pelik*

She loves chicken breast kfc padahal orang lain semua nak mintak paha ja.. Pelik tak?

*tak pelik*

Wadehel aku meroyan ni? Aduh.. Sebenarnya motif entry ni cuma nak tunjuk benda ni kat korang.. Inilah yang benar-benar pelik.. My MAK..


Ayarkk.. Nampak pelik kan.. Ekceli ni la first time aku buat vector.. Jeles tengok orang lain pakat boleh buat.. So kelmarin try la godek-godek Microsoft Excel 2007 tu.. Alhamdulillah.. Walaupun peliks sikit but rasanya ok la kot for freshie like me.. My mom pun suka.. Proud~~ Hehe

Done!

P/s : Biasa la.. anak bongsu yang manja serta takde aweks mestila lukis gambar inspired by mak dia.. huhu

Connect With Me in Social Media:

17 comments:

  1. 'Anak yang Baik' should be the title for this entry Haha :D

    ReplyDelete
  2. wow.. lawa la..
    untung nye mak dia ada anak yang baik mcm ni..

    ReplyDelete
  3. UYOOOO...

    dah maju ke depan

    ReplyDelete
  4. Md bila nak buat utk cik pensil :(

    ReplyDelete
  5. ikan keli sedaplah mak cik. hehe.. by the way, untung mak awak dpt anak yg ada bakat melukis :P

    ReplyDelete
  6. jadiklarrr ~ cantek ! maila jnguk my new pos n jdk follower ek ^^

    my link ~
    http://dariilhamkehati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. untung la mak. hehe

    mak emy tak makan ayam n daging. lagi pelik, tapi masak boleh n sangat sedap!

    mak emy dah pencen. :)

    ReplyDelete
  8. mak awak suke breast kfc sebab taknak membazir kot...

    ReplyDelete
  9. anak ibu
    baek ap
    hihi
    btw nice doodle 2
    our inspiration kan,..
    :D

    ReplyDelete
  10. cuns :D . wow MD memang betul3 berbakat la .

    ReplyDelete
  11. pergh.. biar betul.. cubaan pertama trus menjadik! cantik lak tuu... ni yg rasa nak bersara dr arena menvektor nih :)

    ReplyDelete
  12. weiii aku rindu dgn mak huhu

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome