Minions

05 February 2012

Ibu Yang Pelik...

Assalamualaikum...

Ok diakui tajuk itu memang takleh blah.. Ini bukan kisah supermom yang boleh terbang tu.. Or bukan juga kisah ibu pelik yang melahirkan bayi kembar lapan secara normal.. Tak.. Ini cuma kisah tentang ibu aku.. Lebih vogue lagi dengan panggilan MAK..


There she is.. Cuns kan? *Baik korang hangguk*.. Tetap vogue walaupun taun ni dah nak pencen dah.. Hehe..
Ok back to the topic.. Apa yang pelik itu ialah..

She hates ikan keli padahal satu family yang lain suka gila sampai kepala ikan tu pun turut dikunyah sampai hancuss.. Ok pelik tak?

*tak pelik*

She loves chicken breast kfc padahal orang lain semua nak mintak paha ja.. Pelik tak?

*tak pelik*

Wadehel aku meroyan ni? Aduh.. Sebenarnya motif entry ni cuma nak tunjuk benda ni kat korang.. Inilah yang benar-benar pelik.. My MAK..


Ayarkk.. Nampak pelik kan.. Ekceli ni la first time aku buat vector.. Jeles tengok orang lain pakat boleh buat.. So kelmarin try la godek-godek Microsoft Excel 2007 tu.. Alhamdulillah.. Walaupun peliks sikit but rasanya ok la kot for freshie like me.. My mom pun suka.. Proud~~ Hehe

Done!

P/s : Biasa la.. anak bongsu yang manja serta takde aweks mestila lukis gambar inspired by mak dia.. huhu

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

17 comments:

Tuan Besar said...

'Anak yang Baik' should be the title for this entry Haha :D

anamizu kaito said...

cun nye! :)




luv,
cik ana

pOHon HiJAu said...

she is everthing

aida azira said...

wow.. lawa la..
untung nye mak dia ada anak yang baik mcm ni..

Nur Najihah said...

Cunzz ~ :)

Cik Cempaka said...

UYOOOO...

dah maju ke depan

Cik Pensil said...

Md bila nak buat utk cik pensil :(

Cik tikah said...

ikan keli sedaplah mak cik. hehe.. by the way, untung mak awak dpt anak yg ada bakat melukis :P

cweet pinky said...

jadiklarrr ~ cantek ! maila jnguk my new pos n jdk follower ek ^^

my link ~
http://dariilhamkehati.blogspot.com/

emy|farid said...

untung la mak. hehe

mak emy tak makan ayam n daging. lagi pelik, tapi masak boleh n sangat sedap!

mak emy dah pencen. :)

Rapunzel Cikilolo said...

mak awak suke breast kfc sebab taknak membazir kot...

AmirahSyafiqah ♥ said...

lawa la vector tu

::WafaIrdina:: said...

anak ibu
baek ap
hihi
btw nice doodle 2
our inspiration kan,..
:D

Cik Chokie said...

cuns :D . wow MD memang betul3 berbakat la .

keri ikhwan said...

pergh.. biar betul.. cubaan pertama trus menjadik! cantik lak tuu... ni yg rasa nak bersara dr arena menvektor nih :)

Anonymous said...

weiii aku rindu dgn mak huhu

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome