Minions

01 January 2012

New Year Dibadai Ombak

Assalamualaikum...

Ok sejak bila Baling Kedah ada ombak? Laut terdekat pun 100km dari sini. Apa yang ombaknya? Hehe. Ombak rindu lerrr. My last movie for 2011. Agak ketinggalan kan. Nak wat camna, baru ja didownload.

Anyway, most entries dari bloggers yang lain cerita pasal azam taun baru. Me? Dah berdekad dah.. Just the same. Never manage to achieve it. Nak tau apa? Sangat bertentangan dengan azam CIK MERAHITUJAMBU di entry beliau. Nak tau apa? TERJAH sendiri. Hehe.

Harap-harap tahun ni boleh la capai azam yang terkandas tu. Semoga 2012 akan membawa lebih banyak rezeki daripada Illahi. Amiin. It will be the start of something new. Eh, ada lagu pulak.


Dah dekat pukul 6pm dah pun. Tak kira, nak wish jugak :

P/s : Jugak berazam mahu blogging lebih kerap lagi. hehe. Er, doakan demam campak ni cepat hilang tau. Babai.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

6 comments:

Azzah said...

Selamat tahun baru 2012..

Munirah Shamsudin said...

happy new year ;)

Cik Pensil said...

Happy New Year jugak MD (^_^)
Moga Azam MD tertunai jugak tahun ni yerr , dan cepat sembuh !

CekbOlat-bOlat said...

smoga cepat sembuh ye MD ^^

jgn bg kne hujan.. kang brparutt

ZURAINI said...

epy new year too! moga cepat sembuh!:D

Cik Bhulat said...

hepy newyear ya ;)

semoga tahun ini kita sentiasa diberkatinya.amin

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome