Minions

22 November 2011

Mr Doctor is a Female?

Assalamualaikum.

Hye awak, saia mrs doctor yang sukew gileww buat dudle yang omeyy *perasan bangat ni.. pang skali* Anyway, jangan lupew follow titeww taw... cyg awak ketat-ketat... <3

Yuck! Ok geli. Hehe. Nak tau tak, ada orang tu kan...


Nampak tak? Huhu. Dia panggil MD kak. Ekekeke. Tulis entry ni sambil gelak guling-guling. Rasa lawak pulak bila orang ingat MD ni girl. Hehe. Tu yang ayat kat atas tu tulis gugirl habis-habisan. BTW, Tiga kesimpulan yang buleh MD buat ialah :

  • Mungkin typing error kot
  • Memang dia ingat MD ni pompuan
  • Maybe dia orang indon kot. Orang indon kan panggil KAKAK kat abang. hehe
Tu ja la yang terlintas kat kepala otak ni. Oklah. Entry pendek saja malam ni. Ngantok! Kepada si dia di atas, janganla terasa pulak ya. MD gurau-gurau saja. Thanks for cheering up my night. Ok bye.

P/s : Cubaan melukis ala-ala Cik Cempaka at http://doodleliciouss.blogspot.com/. Bila la si dia nak buat kan doodle untuk MD? lalala~~

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

18 comments:

AzzaLifeStory said...

erk. .male ke. .
hehehe. .
mmng bnyk orng sgka awk nie female la. .

mc'yun said...

waa, it's quite funny kan...
lucu bile org salah gender kite..

Cik Cempaka said...

biasa la, dudel ni dikaitkan dengan pompuan ;D

Awan Biru said...

Awan dulu pun nyaris-nyaris sangka Mr. Doctor ni perempuan. Blog ni pun comel.

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

2 la dulu pn ingt ne blog perempuan ok~ serius.. hehehe.. n siapa yg xtau akn pgil md kakak

CCICute Design (IP0357198-D) said...

hahahha,,,syiannyer..tp sib baik cci ingat male..sbb kat header tu taip mr doc kan...ehehe... kak...doodle 1 wahahahha.. :P

Mr. Doctor said...

AzzaLifeStory Alamak.. lain kali kena tulis MR besar2 kat atas la.. huhu

Mr. Doctor said...

AzzaLifeStory Alamak.. lain kali kena tulis MR besar2 kat atas la.. huhu

Mr. Doctor said...

mc'yun Tu la... FUNNY3...

Mr. Doctor said...

Cik Cempaka Mana aci.. Laki2 pun mau dudel jugak.. (walaupun buruk gila)

Mr. Doctor said...

Awan Biru Ok2.. akan diupgradekan sikit la blog ni nanti..

Mr. Doctor said...

DySha.Pink◕‿◕✿ Xpa2.. lpas ni try upgrade sikit la blog ni..

Story Of March said...

hahahah sory MD HAHAHHAH ;P saya a tu type mcm tu

Mr. Doctor said...

Story Of March Ekeke... Tuan dia dah mengaku...

imHepPie said...

haha padan muka tu la wat blog jambu2 sgt....stadi la weh!!grrrrr

saya afi said...

Maybe u shud bold the word MR hehe

Mr. Doctor said...

saya afi Yup.. Sokong!!!

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome