Minions

19 November 2011

Doodle For Miss Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum...

Oh no, it's not like what your thinking ok! (Tah  apa2 la. Orang tak cakap pa pon. Perasan) Jika anda kata Miss Yuyu Zulaikha yang famous amos tu request doodle kat MD, maka jawapan korang salah. I definitely amat sangat tahap punya sure yang Miss Yuyu tak pernah datang or dengar pun nama blog MD ni *___*

Doodle ni just for fun MD buat. Petang tadi after Asar MD memang ngantukkk gila gila. Disebabkan tidur lepas asar tu tak baek, MD decided nak wat dudle la. But for who? Blogwalking sana-sini.... At last, I realised that there is one name keep appearing in bloggers' sidebars with title like these:

  • Gadis Chantekk
  • Blog Best
  • Mereka Cool
  • Jom Usha
  • My Bloglist
Ok she's awesome. A simple, nice, and relaxing blog to be visited. That's why I chosed her. But today, she had a bad day (Ckick for  the entry). With all the problems like that, semua orang pun akan depressed kot. Enough with words already. Lets see what MD dah buat untuk Miss Yuyu ni. Check it out!

Dengan berbekalkan gambar ini yang dicurik dari facebook beliau (Sorry!)... Terhasillah doodle ni..

----------------------------------------

----------------------------------------

----------------------------------------
LOADING....
----------------------------------------

----------------------------------------

----------------------------------------

----------------------------------------
LOADING.......
----------------------------------------

----------------------------------------

----------------------------------------



OK GEDIK!! Tunjuk ja la ya...


Ok I know that my drawing isn't so pretty.. Tp ada la iras2 kan macam gambar sebenar. Kan kan kan (Sila hangguk-hangguk)

Hope you like it Miss Yuyu. I made it just for you. BTW, I love this quote very much, hope you like it too. Jangan sedih-sedih ok ^___^

"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberikan kita pelangi"

P/s : Agak-agak la kan, will she read this entry? 

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

15 comments:

Izzati Tatie said...

ewh ewh...samela.comei sangat sangat sangat !

kaka said...

alololo...cumelnye dododoodle 2..grrr geram2! :D

imHepPie said...

drop la komen kt blog beliau

merahitujambu said...

tuk sy xde??=p

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

F.U.Z.Z.Y said...

comel aaaaa....
nak satu peliss..

miss Fyqa said...

comel la.. :)

Mr. Doctor said...

miss Fyqa, kaka, Izzati Tatie : Thanks... Hope she likes it...

Mr. Doctor said...

merahitujambu Kalau Cik Merahitujambu lukis lagi cantik. F.U.Z.Z.Y boleh la tempah kat beliau.. cantik woo..

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

comel nye ! hukhuk hebat !

Anis Athia said...

comel nye dudel...baru je bace entry kak yuyu tadi ^_^

icak Berry said...

nak 1 bole...suka sgt tgk..tp ta pndai buat....

ain dzaya said...

mrembes air mata kluo.....siyess lawwooo....

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome