Minions

20 September 2011

10 Perkara Paling Damn Time Berak

  • Masa tengah berak and betul2 time klimaks - blackout...#@*&#^-#@&.... time ni la nak jerit cari mak bapak... or kalo kontrol macho tu baru la nak ingat tuhan...

  • Feeling feeling gak... Tapi kalau ada orang ketuk kat luar suruh korang cepat coz dia pun nak melepas gak... grrrrr...
  • Time-time melepas ni pulak la ada orang bagi salam dekat luar... Dah la orang rumah semua pergi kenduri-kendara... Terpaksala rushing nak bukak pintu...

  • Anda sedang berak menggunakan toilet yang freshly used by others serta tidak di flush... buek...
  • Toilet yang anda guna gila kotor ngan taik cicak coz kemalasan korang sendiri nak cuci toilet... Plus ada najis lama-lama still berada di mangkuk tu... double blueks...
  • Dengan besnya tengah klimaks ada pulak serangga jahanam merayap kat lantai like cacing, pacat, labah-labah, cicak dan etc...

  • Berak dalam keadaan super rushing macam time exam yang tinggal lagi 10 minit dan korang tak jawab beratus soalan lagi...
  • Syok2 tengah berak sambil feeling2 you baru sedar yang toilet public you singgah tu ada lubang yang sama saiz dengan sebijik bola pimpong kat pintu tu... Tambah bes lagi xde plak la tisu lam poket nak sumbat... and lagi bertambah bes kalau you prasan ada orang tengah tercegat depan toilet tu... ngehngehngeh...

  • Sudah lega explosive dalam perut masa untuk istinjak pulak... All of a sudden you realise that there is no water from the pipe...
  • Toilet yang anda guna tu toilet dekat kampung which is outside the house + it is midnight during Jumaat...



Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

3 comments:

imHepPie said...

weiii aku ckp kat tok embon hg kutuk toilet beliau~~hahahaha

zareliqa afiqa said...

eee~ hihihi^^

imHepPie said...

pewiittttt...tukau header tu~~

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome