Minions

15 April 2011

How Do You Define Beauty

Assalamualaikum

Skarang ni lektrik tngah wat prangai... then it is a super wonderful time to 'buang masa' depan lappy ni... referring to the topic... ekceli it is inspired from Lady GaGa new released song : Born This Way... Bukan nak crita pasai LG pon tp its something about beauty... first cuba tngok ckit a few lines from the song... Try to understand each line OK!! :)

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "'Cause he made you perfect, babe"

"So hold your head up, girl and you'll go far,
listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was Born This Way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was Born This Way



Give yourself prudence

And love your friends
Subway kid, rejoice your truth


Don't be drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen

You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were Born This Way


Lagu ni memang banyak kontroversi... kalo cek lirik penuh dia... ceh... bnyak sgguh ayat merapu...ni pun dah kerat separuh... but let see from da positive side... a few massages from this song mengajar kita untuk menghargai diri kita even kita rasa diri kita ni x cantik or serba kekurangan... I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes... Tuhan x pernah menganiayai hamba-NYA... Setiap kejadian itu ada hikmahnya... Setiap orang tu ada kecantikan yg tersendiri...

Just thinking of myself for a moment... big@black@no brain...hmmm... everything seems so wrong... but when I think twice... well... at least aku dah xdak dosa kapel or cinta2 monyet ni... there must be a reason why all the doors are closed... so that i could open one and lead me to the perfect road... aku rasa mesti ramai  kat dunia ni yg rasa hidup ni unfair kan... knapa mesti dia cantik??? knapa mesti dia hensem??? knapa mesti dia pandai??? and so many questions blowing up our mind and still no answer 4 it... 

But we must know that, all those unfair situations coz Allah nak uji kita sama ada kita ni hamba yang  bersyukur ka x... at least kita x dilahirkan camni kan..



kita dilahirkan sempurna anggota...

kita dilahirkan bukan dalam kebuluran....
The point is... kalau kita rasa kita ni serba kekurangan... blajarlah bersyukur dan redha dengannya... Pasti one day Allah akan bg sesuatu yang manis kat kita sebagai balasan if kita sabar atas tiap2 ujian-NYA... kalau bukan kat dunia ni... maybe kat akhirat sana... wallahualam...

Kat sini nak kasi tngok satu video dari Mat Lutfi yg memang sesuai ngan topik ni...



Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

1 comments:

saya gemuk saya comel..^^ said...

yaaaa...saya cantik in my way!!..haha=)..

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome