Minions

12 April 2012

Dokter Pelik Gila Pelangi

Assalamualaikum


Kowang watpew teww? Ya saya patut menerima seketul penampar di pipi kerana bertanya soalan bangang plus gewdiks tersebut. Ofkos la tengah mengadap skrin laptop/komputer tu kan, before straighting to the point, jom belok ke iklan sekejap. Jom JOIN contest pertama anjuran Mr Doctor dengan kerjasama Sandslova, Your Online Shop. Klik

**MD menggunakan duit yang korang klik churpchurp tu untuk hadiah contest ni. Sebagai penghargaan sokongan korang dekat blog cabok ni. Terharu sangat (sob sob sob) tengk follower dah 1.5k. So korang join la contest mudah ni. Dapat balik duit yang korang bagi kat MD tu (# $____$ #)


Tengok banner tu, macam pelangi tak? Weheee, cakap pasal pelangi, ya saya sudah gila. Jangan cakap korang tak perasan blog ni dah berubah, cobaan untuk didecorate bertemakan pelangi. Hasilnya.. Sebuah blog yang akan membuatkan korang muntah pelangi lepas ni. Muahahaha..

Ni la aktiviti 1 week MD yang lepas sampai terabai schedule menghupdate blog. I know, this is too much 'jambu' kan. Well, people call me peliks but I prefer unique. Tapi seriously, memang aneh pun bila blog kaler-kaler camni blog lelaki sejati. Tambah-tambah yang menggelarkan dirinya Mr Doctor :P

That's why la, ambil inisiatif meletakkan tagline 'sila jangan confuse, ini blog lelaki' kat header nuh. Harap-harap takda lagi la lepas ni panggil 'sis' dekat saya. Fuhh! songsang tu, nak tengok bukti saya lelaki? Err, tak payah la. **Sila jangan ingat saya nak berlucah di sini, cuma terpikir nak tempek IC kat sini, tapi..


Anyway Alhamdulillah, masuk kali ni dah kali ketiga berjaya buat template sendiri. Mula dengan yang kaler biru dulu, then hijau (haish politik pulak) dan yang latest ni kaler pelangi. I would love to hear out your opinions. Do leave your comments. Is it ok or should i change it back? 


Maaf kerana entry ni terlalulah cewi. What? Korang tak tau apa itu 'CEWI'? Ok mughid-mughid, haghi ini kita nak blajaq bahasa utagha. Cewi ni dalam bahasa kolumpoqnya (kuala lumpur) adalah J.A.K.U.N. Ada paham? Hehe, saja ja nak explain sebab my abang ipar taktau kot apa itu cewi. Korang tau? 

Kelas bersurai~



P/s : Maaf, ada yang tanya pasal nak tempah edit blog, sorry, saya tak berani. Takut tak cantek. Sori sekali lagi sebab haritu ada kata nak buat tutorial ajar buat template macam ni tapi belum terlaksana. Sabar ya. InshaAllah akan ada nanti.

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

17 comments:

Cik Icha Mnz said...

nice la.. cmne awk wt menu tab toe.. cantik..

NIZAM said...

HAHAHA.

mmg kompius pun. colourful sgt. mcm wow! tapi takpela, kreatif ikut suka hati kan. yang penting comel dan sedap mata memandang. tak gitu.

:))

wani ★ mis0pink said...

comel! dan awesome :3

Miziey said...

Amboih, thanks to header sebab tanpa header, hampir sahaja gua nak tekan butang 'x' tadi. Hehe.

Bagi gua, nak blog jambu ker, blog gothic ker, blog islamik ker, blog minimalis ker tak kesah, yang penting entri yang dihasilkan tu. No need to revert it back I say. Just, update jer blog macam biasa. Orite? hehe.
;D

Lee-kun said...

nampak cantik jek bg Lee-kun.. ^^

CEWI? hehehe, lama x dengaq..taw2..

Hanamiko Sakura said...

wahh!! melathop gitu blog pelangi ni.. rasa pelik juga lah sebab lelaki guna warna2 lembut.. bukan kah lelaki suka warna gelap?.. hehe.. anyway, blog MD sungguh cantik + chomel :)

merahitujambu said...

waaa....cantiknyaa layout blog dia..suka sgt..jeles ok

Dak Fisha said...

Terbaik lah MD. cantik sgt2. hehehe. hasil kerja yg mengagumkan. cewaahh. hehehe. fisha bagi 100 star.kikiki

keri ikhwan said...

alamak... pink!! nasib baik ada tagline tuu.. kalau tak mati2 ingat blog pompuan.
jgn pas ni ramai lak laki yg datang ngorat haha

megu-megu said...

wahh,malatop header,bagus2
nak tuto nak tuto!!!
xpandai ler nak decorate blog nieh :D

adibbbb said...

ya Allah! cantiknya layout baru ! lawa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jelly >.<

Cik Rose Cute said...

very nice blog...cam girl hihihi nasib baik baca kat header "Tolong jangan Confuse,Ini Belog LELAKI!...mula2 masuk memang confuse giler hihihi

Cik Pensil said...

wahh. cantik la blog MD :)

siap ada pantun lagi tu ^_^

uncHa said...

cantik :)

Myra Azraff said...

wah...cute dah ni..^_^
kalerful..cantik..skarang memang musim tukar rupa blog kan?kakaka

Miss Purple said...

nice blog, hehe

sweet je blog nih, tak pandai sy nak mengedit blog jadi sweet camni,hhehe, anyway, this is nice =D

E Ja said...

comel je kalerful gini.jeles x reti nak wat blog secomey ni.sob3~~~

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome