Minions

29 December 2011

Koleksi Mini Phone Straps 2011

Assalamualaikum.

Sila jamu mata korang dengan keychain kat bawah ni :


Ok stoo0oop.. Lap air liur yang meleleh tu. Mesti semua orang kempunan benda ni kan. Guess what, Cik Cempaka yang gojess tu (membodek itu perlu =P ) nak kasi free dekat sesiapa yang bertuah . Katanya ada dalam belas-belas. Kenapa tak ratus-ribu? Ok jangan cepok saya k. Kissing ja.. Eh silap.. kidding ja.. ^___^

Kalau nak something dari orang, kena la buat baek ngan dia kan. Mai sini chek nak gocip sikit pasai belog kawan chek ni maih <-- chek cakap utagha.. ada yang tak paham? huhu

Blog Cik Cempaka ni nama dia Doodleliciouss.. Mmmm.. Dengar tajuk pun dah sedap kan. Tak. Bukan penuh makanan tapu penuh dengan doodle yang ala tomey-tomey. haha. Kalau nak tau betul ka korang kat blog Cik Cempaka ni, korang cek ja hampir semua entrynya ada doodles. Apa! Takda? Maka korang dah salah blog la tu. It's a simple but nice blog without those widget yang semak-samun tu. Doodle dia unique sesangat. Terserlah kecomelan lagi kecutetannya. Hehe. Enough words. Picture speaks thousands words, but doodles speaks even more. TERJAH SINI.

**Sambil buat muka kesian dan mata besaq bersinar-sinar** Akhir kata, MD harap boleh jadi anak bertuah. Uikk? Ala sama la tu. Janji bertuah. Haha. Pernah jugak terkeluar topic ni dalam family talk. Ya la, kitorang macam selalu jugak join contest2 yang melibatkan lucky person ni. Tapi bayang hadiah pun tak pernah nampak lagi.. Wuuuu.. Harap ada la rezki kat sini.. Amiin..

*updated*
Lupa pulak nak tag.. So MD nak tag mereka bagi memeriahkan lagi segment CC ni..

1. My Sis : Schakeyra
2. My Sis : Miss Minez
3. My Skandal : Cikbolat-bolat
4. My all : Followers
P/s : Harap2 ada doodle keychain untuk boy.. Dah lama mengidam dudel dari CC =_____=

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

6 comments:

Cik Cempaka said...

alololo..ciannyerr...

sampai bayang2 adiah pun takde lagi..
Cc ni bayang2 BE nuffnang pun tak penah ader *erk..apa kaitan ..*

LAici KAng Ais said...

nk satu.heeeeee:)

Juliet_iRa~" said...

hehee ;p..hope u'r the lucky one!

cik cempaka sila bg 1 doodle kat mr de ;p

Juliet_iRa~" said...

opss doodle plk..keychain doodle..;p

CekbOlat-bOlat said...

Ohmaiii skandall.. lebiuuu.. nnt klaw dpt kasi kat bolat yerr.. hikhik..

nk join jgk.. !bkn jnji tpi mungkin.. eh?

merahitujambu said...

harap2 dpt laa kan

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome