Minions

19 April 2015

Is Blogging Still Relevant?

Assalamualaikum


Ohohoooooi anyeong haseyo sawadikap no krai mi leane ayuayayaya..
Maafla tak reti nak buat muqadimah sebenaqnya..
Ekceli semalam tegerak hati nak bukak balik blog ni yang pernah meletop suatu ketika dahulu..
What i mean by letop is dalam 10 views sehari centu la kan.. Pffffft..
And masa bukak tu kan, i was like HOMAIGAWWD CANTIKNYA BLOG SAPA NI?
Yakin ya puji diri sendiri.. Muahahahaha
Dan kebetulan pulak bila cek last entry blog ni, 19 April 2013 ya tuan-tuan..
Genap dua tahun menyepi!
Dan sepanjang tempoh tu i have become a husband..
And a father of twin kids..
K tipu melampau ya masih single tak laku gemuk puiiii..
Apapun, Rindunya berdoooodleeeeeeee!!!!



Tengok balik bloglist, MashaAllah ramainya my favourite blogs yg inactive..
Sedih pulak nengok.. Dah bersara jugak ka?
As for me, bukan busy pon sebenaqnya..
Malas tu lebih.. Dari update once per day, sampai once per week, month and so on..
Sayang kot blog ni.. Dah la segak.. Again, self confidence ya..
Tapi yg part edit blog, doodling smua tu dah banyak yang blur blur..
Haishhhhh!

Basically this entry tak ada point sangat..
Just muqadimah reopening balik blog ni..
Takkan tetiba nak bergosip mengutuk mengumpat merapu terus kan..
In fact i believe memang dah tak ada reader dah..
Tapi tak apalah, memang purpose blog untuk syok seniri pon kan..
Im hawwwt and i know it..
OK bilalah Mr Doctor nak matang..

I'll update more soon..
Or should I?
Pernah tak rasa macam blogging ni sangat lah wasting time?
I mean, bila dah namanya berblogging kena la blogwalking apa semua tu kan..
Sometimes even kita tak minat pon certain blog tu still kita bertenggek jugak kat situ..
Meninggalkan jejak dengan harapan he/she would do the same..
And sometimes untuk jaga hati orang yang singgah blog kita so kita pon repay visit..
Ye dok? Ke tak?
Tapi memang usually routine blogger gitu la kan..
I admit i used to do the same..
How about you guys?

P/s : i think i want to make my blog like a personal diary.. Dont have to think about the views whatsoever.. Tapi macam hambar pulak centu.. Of course what we wrote we hope someone would read and respond kan?

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome