Minions

25 November 2012

Stupid Running Man!

Assalamualaikum


Running man......stupid???


Bijak bijak bijak..
Memang bunuh diri la kan bikin panas mau kutuk korean ni..
Tambah-tambah perang kpop ke berapa ratus belas ribu ntah baru meletus..
Gara-gara isu penyanyi kpop kena boo masa Shout Awards semalam..
Siap kena baling kasut kipas botol segala..
WOAH! Betul ka ni? X tertengok pulak award tu..
Dan bertambah panaz apabila..
Ada pulak anak gadis ni sudah swear yang dia xnak jadi malaysian..
Dan menukar kerakyatannya kepada Korean..
Meriah gila kot kat twitter nuh..

Ya maka sesungguhnya entry ini tiada kaitan dengan Kpop ok..
Langsung x ada kena mengena dengan SNSD, Bingbang dll..
Ekceli nak cerita pasal benda lain..
Pasal running man..
Orang lari ya..

Kalau x tahu ni masjid apa sila tukar kerakyatan..
Eh sensitif! Sensitif!

So kelmarin lepas ja solat jumaat..
Lebih tepat lagi time nak pakai kasut ja..
Betul betul ibu jari kaki aku yang kiut ni cecah hujung kasut..
Ibarat ada suis dekat hujung kasut tu..
Terus ja hujan turut.. Ceitt

Lari hujan lariiiiii!

Bila hujan ja memang otometik kita lari kan..
KAN KAN KAN??
Unless you are plussizer like me..
Slamber badak ja redah hujan..
Lencun pun lencunla..
Sayang takut lemak ni terbakar..
Ekceli kalau korang tengok video ni kannn..





Hoho shocking fact!
Berlari dalam hujan sebenarnya lebih basah dari berjalan..
Seriously seriously seriously?
Nampaknya aku, the selamber badak is the clever..
And you the running man is...........
Well not really..
Some people still debate bout this..
Lagipun masa kan emas diamond intan berlian..
X kisah la nak lari pun kan..
Apapun aku tetap jalan ja! Yezzzaaaa..

Fuhh lama x lukis doodle and you look kinda weird..

Mama tell us during her school years..
Kalau hujan diorang guna daun keladi buat payung..
Well untungla... Dekat masjid negara ni batang hidung keladi pun x nampak..
Tetiba lapar aiskrim yam..
Okla mengarut.. Assalamualaikum..



P/s : Sebaknya dengar imam baca qunut nazilah.. Bukan setakat imam, sekali aku pun menangis.. Doakan saudara kita di palestine, syria, rohingya dan seluruh dunia k.. :-)

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

16 November 2012

Pemilik Blog Ini Sudah Meninggal

Assalamualaikum Warahnatullahi Wabarakatuh...

Al-Fatihah

Segala ampun dan maaf dipohon daripada semua warga pengunjung mrdoctorspeaking.blogspot.com.. Saya mewakili pemilik blog ingin memaklumkan bahawa beliau yang lebih dikenali sebagai mr doctor telahpun meninggalkan kita semua..

Mengada! X suspen pon kan.. Dah pernah jumpa banyak entry macam ni.. Rasanya tengok tajuk pun 99 peratus memang x percaya tapi spare jugak la 1 peratus kan mana tau betol.. Kan? Kan?

UHUKK UHHUKK UHUKK..
Batuk kering keluar kahak hijau khaktuiiiii..
Pergh bersawang berhabuk fuh fuh fuh tiup..
Ni bukan setakat berbulan-bulan dah..
Ni dah setahun dah ni..
Dari 1433 sampai 1434 la menghilangnyaaa..oh
Uh.. btw..

Gambar ehsan google


So.. Emm.. Err.. Nak bagi alasan apa kali ni lama x update?
Dah la tinggalkan dengan entry terakhir pasal ( # O (oo) O # )
Err, haaa!!! Internet problem..
Ataupun.. Buzy laa..Kononnyeeee..
Puii pandai sangat nak menipu..
Mungkin xda idea, xda mood atau malas..
Ya itu lebih tepat..

Sempena maal hijrah ni..
Set azam baru..
Ofkos nak tahun ni lebih baik dari tahun lepas..
Eh? Kalau setiap taun lebih nak lebih baik dari tahun sebelumnya..
Maknanya tahun ni kena lebih teruk dari tahun depan la ya?
MINDBLOW!!!

Dan x ketinggalan azam nak update blog selalu..
Bagi lebih kualiti.. Bagi lebih maskulin.. Cewahh..
Kalerful pon boleh..
Kali ni x boleh bagi alasan lagi x update blog..
Dah ada pembantu. PA wohh.. Peewiit..


Nampak tak logo proton di situ.. Dapatkan satu dengan PREVE!  


Membantu la sangat..
Memangla laju x hengat dunia..
Sekali hari ke 2 guna dah habis kuota..
Demm demm demm..
Last2 pakai celcom 1 Malaysia jugak..
Murah dan boleh tahan laju..
And and and..
Asistant kedua ialah..

Ni pun ehsan google

Alhamdulillah.. Terbeli jugak akhirnya..
Sila jangan cakap aku ketinggalam zaman..
Since sekarang dah ada ipad 4 dan mini..
Teringin tu teringin tapi ni ja mampu..
Cukupla nak stalk ngan blogwalking..
Ekekeke..

Ending, blog owner belum arwah cuma meninggal-kan blognya untuk sekian lama..kbye..




P/s : Lama x lukis doodle.. Eh doodle tu apa? Apa tu apa tu? PANGG!! Maaf mental sekejap lama x honline..syukur masih ramai yg berkunjung ke sini..dah cecah 2000 follower noh.. Sobs terharu..

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome