Minions

05 February 2011

The Grand Opening of This Blog

Assalamualaikum

Ehem.. Ehem.. Testing2...

Hahaha... tengok tajuk pun dah kembang hati ni.. At last, success gak buat blog... Bukan senang nak buat sendiri... Even Sis ngan Brader pon xtau aku buat blog ni... Ekceli takde la smart mana pun ni... Janji boleh buat sudah... 3 jam woo duduk depan komputer nak siapkan menatang ni.. bila dah siap rasa hepi sangat33X.. Untuk first entry ni, watpa nak tulih panjang2 kan?? Bukan ada followers lagi pown... haha... xpa2.. this is the beginning of something new...  Ok... Caw!



Dengan ini, saya merasmikan pembukaan blog ini dengan rasa penuh takjub... (boom..boom..booom)

Enjoyed? Annoyed? Drop a comment below

 

Copyright © 2016 | Designed by Mr Doctor

Best viewed with Google Chrome